Släpps sedan till PS4 och Xbox One, men inte till pc.

För knappt två månader sedan släpptes Hitman 2 till ett mycket positivt mottagande. Vår recensent Gustav gav spelet 4/5 och ställde det på samma hylla som den (o)dödliga klassikern Hitman: Blood Money. Kanske IO Interactive rycktes med av samma tanke, för nu har en HD-samling bestående av två äldre Hitman-spel bekräftas för släpp till PS4 och Xbox One redan den 11 januari.

Samlingen består alltså dels av omtyckta Hitman: Blood Money, och dels av den något mindre uppskattade uppföljaren Hitman: Absolution. Bägge spelen ska remastras i 4K och 60 bilder per sekund med förbättrade skuggor och snyggare ljussättning. I nuläget finns det inga planer att släppa samlingen med samma förbättringar till pc.

Contracts var i stort sett en remake på första Hitman och personligen gillar jag nog originalet bättre. Som sagt Codename 47 är inget enkelt spel och då menar jag inte bara att själva spelet är svårt, jag avser även hur det är att spela det. Contracts... 08/01 När flera säger att de tycker Hitman: Codename 47 hade varit ett bättre val för en remaster vill jag nog ändå påstå det. Det är precis som när alla sitter och ropar om att de vill se remasters på t ex PS1-spel. De gamla spelen är liksom inte riktigt där... 07/01 Jo men visst, skulle faktiskt inte säga nej till alla dom uppdragen som dlc paket till hitman 2 2018. Hade ju helst sett en remake, 07/01 Är väl ingen som blandat ihop det? 06/01 Ännu en gång, eftersom det verkar behövas: Remaster = En rak port av samma spel som förut, nu i lite bättre tekniskt utförande än sist, jämför exempelvis med att se en film på Blu-Ray kontra DVD. Remake = Man har gjort om något från grunden. I sak är... 06/01 Skulle hellre vilja se en remaster av första hitmansplet, och tvåan. 06/01 Detta. Finns stöd för 60fps för både Hitman 4 & 5 och 4K för 5an (troligtvis rätt lätt att lösa för 4an också om man skulle vilja). Alltså är detta helt onödiga släpp och skulle inte ens kalla det för remaster. Bättre hade varit om man gjorde detta för... 06/01 går ju att köra reshade på pc versionen om man vill. 05/01 Inte köp. Hade de uppdaterat modeller och textures också och gett dem lite seriös kärlek så kanske. Köpt flera spel till PS4 som jag hade till PS3 just för att de verkligen är förbättrade, men halvmesyrer som ex Starcraft remastered gör mig lätt provoce... 05/01 Skulle inte bli förvånad om de använder PC versionerna av spelen. Ser ärligt talat ingen anledning till att släppa detta på PC då det säkerligen finns mods för att köra med upplösning som spelet inte stödjer. 05/01
Skicka en rättelse