Kanske ett helt nytt story-kapitel?

Den efterlängtade remaken av Resident Evil 2 är snart här och har du provat det tidsbegränsade demot vet du att Capcom gjort om spelet från grunden i stil med GameCube-versionen av första Resident Evil. Enligt utsago ska huvudspelet ta omkring tio timmar att klara för Leon respektive Claire, men i en intervju med Saudigamer via Wccftech avslöjar Capcom-producenterna Kazunori Kadoi och Yoshiaki Hirabayashi att det finns planer att förlänga upplevelsen med dlc i framtiden.

Än så länge har vi inget konkret att gå på, men med tanke på att Resident Evil 7 fick flera dlc-paket vore det ju ganska lustigt om Capcom skulle missa chansen att ingjuta mer liv i det odöda äventyret. Rekommendationen från producenterna är tydlig: Följ Capcom på sociala nätverk om du vill vara först att veta mer, men givetvis kommer du även att få senaste nytt här på FZ.

DLC's är okay, men är det DLC som känns som att det borde ha varit med i spelet från början och blev borttaget bara för att öka intäkter is not okay Jag brukar inte köpa DLC förrens det blir rea på skitet. But, Let's wait and see vad dom gör för "extra"... 21/01 Äger season pass till Resident Evil 7 @ Steam och tycker det var ganska så bra DLC'n. Skulle gärna köpa DLC till Remaken så hoppas det kan komma. 21/01 Leon B och Clair B som dlc? Kan de ha sjunkit så lågt? 20/01 Skulle varit intressant om dom gjorde RE3 remake som DLC, för dom har grunden klar. 20/01 Blir helt klart Deluxe versionen till PS4, det är endast denna version som har original musiken i spelet. De klinkande pianotonerna gör skräcken ännu mera påtaglig! :-) 20/01 Känns nästan vedertaget nu när de har rekonstruerat 2:an såpass mycket. 20/01 Kan inte hålla med. Sämre DLC får man kolla efter. xD Vore nice om RE2 remake DLC gick på samma känsla som vanliga spelet har. dvs survival-horror. Detta gjorde inte RE7 dlc. De var mer action orienterat vilket jag inte gillade alls. 20/01 Fredag och hela helgen kommer jag knarka ner mig totalt i det här jävla underbara spelet! Hoppas det är riktigt stort! Många ställen att gå till med mera. Inte över på typ 3-4 timmar... 20/01 Btw om nån vill spoila sig mer så lirade utvecklarna lite från Clair kampanjen: https://www.youtube.com/watch?v=sN4UZuVnmJ8 https://www.youtube.com/watch?v=ZXAx5Vz48k0 20/01 Har inget emot dlc som bevisligen är adderat innehåll. Enda gången jag stör mig på dlc är när det märks att utvecklarna medvetet plockat bort innehåll ur huvudspelet för att sälja det vid sidan av. 20/01
Skicka en rättelse