Inte ens en månad kvar att vänta för Witcher- och MHW-diggare.

Monster Hunter World till PC överträffade utgivarnas förväntningar, samtidigt som konsolversionerna blivit Capcoms bäst säljande spel någonsin. Här på FZ belönades spelet med en fyra i betyg, men många tyckta att “något” saknades.

Detta "något" var såklart ett gästspel av surmulnde witchern Geralt, som sedermera dök upp i en crossover i februari. Men bara till Xbox och Playstation. PC-vännerna fick vänta, men snart kan dessa svinga loss med Slaktaren från Blaviken, i ett spel som både är så långt från The Witcher man kan komma, men samtidigt bär på samma essens.

9 maj dyker Geralt of Rivia upp i pc-Monster Hunter World, och röstskådisen Doug Cockle är tillbaka för att leverera nya one-liners (till många FZ-besökares förtret respektive glädje). Geralt kommer få exklusiva färdigheter, side quests, flera olika slut och besök av den gamla godingen Leshen från The Witcher 3.

Är du sugen på att se sur-Geralt jaga monster i ett japanskt spel, eller är du som undertecknad allergisk mot crossovers?

Skicka en rättelse