Men den kommer inte alltid vara linjär.

Första säsongen av The Witcher på Netflix blev en hejdundrande succé, men allt var inte guld och gröna No Man's Land-skogar. De multipla tidslinjerna rörde om i en del skallar, och även om en karta med tillhörande tidslinje rätade ut vissa frågetecken eliminerades inte all huvudvärk.

Inspelningen av andra säsongen pausades p.g.a. coronakrisen, men ser ut att snart återupptas.

Seriens showrunner Lauren Hissrich bekräftar för The Wrap att vi kommer följa en (ja, en) mer traditionell tidslinje i säsong två. Detta ger teamet friare tyglar då man kommer leka med både flashbacks och flash-forwards, något Hissrich såg mer eller mindre omöjligt i säsong ett.

Because, if you can imagine, if we were in three different timelines and then flashed forward or flashed back, we would have been in four or five or six timelines—even I know that’s too much.

Hissrich avslöjar också att vi kommer "gå tillbaka till Geralts rötter och på sätt och vis var han kom ifrån". Planen innan covid-19-pandemins utbrott var 2021, så det återstår att se om det står fast.

Skicka en rättelse
Hahaha det var ett tag sedan Lejonhjärta gjordes. 16/06 Jag gissar att du aldrig sett Katla i Bröderna Lejonhjärta (gjord av typ flirtkulor och papier-maché) eller samma drake som ovan i den polska tv-serien om Geralt. ;) 16/06 Haha! Fast vi har båda rätt och fel. SoD är en av de fristående böckerna tillsammans med The Last Wish. Blood of Elves räknas som den första i "serien". Så jag antar de tar vid därifrån. Men tekniskt så kommer ju SoD och TLW före Blood of Elves. 16/06 Hahaha, skönt att det inte bara är jag 😂 Blood of elves är bok 3, sword of destiny bok 2 om jag nu minns rätt. Dock har en del av destiny redan varit med så jag vette fasiken 😩 16/06 Det är väl i Blood of Elves som Ciri tas hand om av Vesemir och Geralt i Kaer Morhen, och med tanke på hur säsong 1 slutar så borde det ju bli rätt i tid? Eller är det jag som misstar ordningen nu? XD 16/06 Men går man inte ifrån storyn man lämnade i slutet av första säsongen om man gå på bok 2? Eller är det jag som blandat ihop ordningen (igen)? 🤔 16/06 Tror det blir mer rakt på från andra boken också. Första säsongen behövde världs byggande och karaktärspresentationer som de vävde in från de fristående novellsamlingarna, vilket är största anledningen till att säsongen blev lite rörig. Jag tror det bli... 16/06 Innan jag förstod att det var flera tidslinjer, så satt man som ett frågetecken... Sedan gick det upp ett ljus och alla bitar föll på plats. :) Ser mycket fram emot säsong 2. 16/06 Har inte koll på hur man gör men borde det inte vara mest logiskt att gå över till ” Blood of Elves” för säsong 2? Dock ställer det till det lite med tidslinjen, men ändå inte! 🤔 Rörigt värre 😁 16/06 Kommer denna säsong följa andra boken? Första följde första boken ganska noggrant. Läste boken efter jag sett serien och kände igen allt. 16/06