På med den kritstrecksrandiga kostymen och fram med din tommy gun.

Mafia: Definitivt Edition skulle ha släppts imorgon om det inte vore för den där nedriga förseningen. Men vi behöver lyckligtvis bara vänta till den 25 september, och om du inte kan hålla dig tills dess så är de inledande 45 minuterna av kampanjen nu uppladdade på Youtube.

Precis som i originalspelet kretsar inledningen runt att köra taxi, demolera bilar, kasta molotov cocktails och undvika att köra mot rött ljus. Allt som allt verkar spelet göra ett bra jobb med att fånga 30-talskänslan, och både bilmodeller och staden som helhet ser inbjudande ut.

Utvecklingen står Hangar 13 för, som bland annat gav oss Mafia 3 – ett spel som inte riktigt gick hem hos många. Förhoppningsvis kan de göra originalspelet rättvisa med denna remake.

Skicka en rättelse
Mafia 3 i ”Mafia 1-kostym” Som förväntat med andra ord. 27/08 Hjärnan lurar en. Jag tänker med att Mafia 1 är sjukt snyggt men häääää inte idag. 27/08 Nej jag kommer inte att spela igenom detta själv... ser hellre fortsättningen av denna walkthrough. Minns när man spelade Mafia då det precis lanserats. Wow, det var ett fantastiskt spel. Fräscht och häftigt. Inget som man hade sett/upplevt tidigare.... 27/08 Du menar Latcho Drom - La Verdine. Bara en av alla drömlåtar från orginalspelet. Kommer ihåg ett uppdrag där man åkte till en bensinmack eller liknande stopp längs med vägen långt ute på landsbygden för att sedan jaga ifatt någon med bil. Efter några... 27/08 Rackarns, jag minns det som snyggare. När jag såg remaken kändes det som om - hmm, har det verkligen hänt så mycket grafiskt? Men jo... :) 27/08 Saknade också den. https://www.youtube.com/watch?v=t_-OS2AG9ZI Kul att den gröna farmor anka mobilen finns kvar, det var den som ibland inte orkade upp för backar. Ser lite snabbare ut här. :D 27/08 Mjo.. simulering kan vara kul om det handlar om ett renoldat simulatorspel. :) Men i Mafia som mixar action med simulering kändes det lite som man kom ner på jorden varje gång man blev tvungen att ratta en bil för att transportera sig själv. Minns det... 27/08 Simulering är kul :) Jag hoppas det finns begränsat med bränsle som i originalet och uppdrag där man lirkar upp lås på bilar. Var mycket spännande vill jag minnas. 27/08 Simulator bilfysiken lär vara det första jag stänger av (om det går). Maken till sirap har jag aldrig varit med om när jag spelade originalet. Simulering i all ära, men ett spel ska vara kul också. :) 27/08 Många har redan pekat ut saker som jag håller med om. Bort med väg byggen för att få bort fiender, sätt på simulator bilfysik och bort med aim assist. Att preja en bil borde bara knuffa undan den och ge några rejäla bucklor, inte att den flyger upp i... 27/08