Dags för strategikonnässörer att rensa i vårens kalender - #Paradox tillkännager i dag att en expansion till #Hearts of Iron III är att vänta under våren. Namnet är #Semper Fi och enligt presentationen är målet att ge spelarna mer kontroll över händelserna. Det ska åstadkommas med följande nyheter:

  • Dolda, spelarstyrda vinst-krav som får fienden att gissa vad som krävs.

  • Mer samarbete med allierade. Spelaren kan begära fler trupper, övertyga sina allierade att anfalla, med mera.

  • Hundratals nya events.

  • Kraftigt förbättrad AI.

Hearts of Iron III släpptes i augusti förra året och Semper Fi är det första tillägget. Den släpps digitalt någon gång under innevarande kvartal.

Tack till Zelaxe för detta #nyhetstips!
nummer 2 är redan fixat finns inget annat att klaga på 1.4 har ju vart ute i åtminstone en vecka ju. Tycker du inte det är roligt så fattar jag fan inte hur du kunde spela 1 och 2:an för 3:an är 10 ggr roligare. :down: 08/04 Håller med, det var inte buggat, det var dock inte heller: Färdigt Optimerat Roligt Nummer 3 i den listan svider mest då jag spenderat månader i hoi1 och hoi2. Det var _för_ många saker som var halvklara som tex theatres. Varför kan jag inte kontrollera... 08/04 Buggat sönder? Lägg av va! Till skillnad från Hoi1 och 2 så har jag inte fått några CTD av 3:an vanilla game. Spelet har varit stabilt. Dock har man fått modda lite om man velat se historiska autentiska händelser men så har det alltid varit med paradox,... 07/04 Oj, oj, dom kör med propaganda bilden, blir det Iwo Jima då kanske? 07/04 Nu kan man ju inte bli annat än förbannad! Hoi3 har först nu börjat gå att spela utan att det buggar sönder och så säger de att de skall släppa en expansion. Köpte spelet direkt när det släpptes och var mycket besviken... fast jag borde vetat bättre.... 07/04 Skojar du? Vi snackar MÅNGA månader, om inte år av spelglädje;) 07/04 Även om deras spel kan vara buggiga i början är dom fan mästare på att lyssna på communityn runt spelet och föra in ändringar och städa bort buggar allteftersom. All heder åt Paradox! 07/04 Underbart! Paradox delivers again! HOI3 är ett underbart spel som ger en många veckors spelglädje! 07/04 Lite mer grundlig information: http://www.paradoxplaza.com/games/hearts-of-iron-3-semper-fi Namnet Semper-fi kommer från att de vill fokusera på kampen i stilla havet samt att de vill visa att de alltid är lojala mot fansen (många av ändringarna är pga... 07/04 Underbart man kan ju inte annat än älska Paradox :) :heart: Just nu krigar man i Gettysburg så länge ;) 06/04
Skicka en rättelse