När #Mafia II skjuter och spränger motståndarna till flisor i slutet av sommaren backas kaoset upp av fysikmotorn Physx. Det är budskapet i en ny film som, vid sidan av allt annat än subtil reklam för en viss pixelskyfflare, bjussar på furstliga mängder pangande: det skjuts och sprängs hus, flyglar, glasväggar, bilar, mafiosos och mycket annat.

När Mafia II släpps den 27 augusti har det gått omkring sex år och åtta månader sedan spelet tillkännagavs, och ett år längre sedan #föregångaren släpptes. Låt oss hoppas att tiden använts väl.

Jo, jag märkte det. Å andra sidan var det inte särskilt svårt att gissa med tanke på Nvidias tidigare inställning till PhysX med grafikkort från AMD i lådan. :up: Jag nöjer mig med att kolla från min synvinkel som konsument och det Nvidia har gjort är... 07/06 Lite sent, men.. När nyheten på SweC skrevs var det ännu inte bekräftat att det handlade om en bugg, den informationen kom senare under kvällen. Vad det gäller övriga tankar runt PhysX, Nvidia och AMD har jag inga kommentarer, det är en komplex situatio... 07/06 Fysiken i filmen är ganska överdriven imo, och är därför ointressant för mig. Mafia för mig handlar om realism, allt var så autentiskt i första spelet (tja, förutom att bilar inte explodera om man skjuter på dem) och jag hoppas att de behåller detta för... 31/05 Jag kör FF utan extra addons och video-spelaren buggar... känns inte riktigt stabilt :/ +4 31/05 PhysX gör verkligen marginellt för spelupplevelsen. När man väl kommit in i spelet så är inte flygande skräp och realistisk tygfysik riktiga dealbreakers. Dessutom lär det komma ett hack som låter dig köra PhysX på CPUn, precis som med Batman AA. 30/05 Jag har väntat på detta spelet i många år, men trots all väntan så skippar jag troligen spelet helt, alternativt köper det vid någon weekend deal på Steam. Att jag tvingas köpa ett defekt Fermi-kort för att kunna spela spelet fullt ut, alternativt betal... 30/05 Läs vad den visa Pingvinen skrev. 29/05 Kanske dags att uppdatera er pojkar. http://www.sweclockers.com/nyhet/12092-nvidia-tillater-physx-med-radeon 29/05 Nej. Det är en bugg - Nvidia förblir boven i dramat och en stora pinne i arslet på de som tycker att man ska kunna använda kortet man köpt som man vill. PhysX är bra. PhysX är ett trevligt fysik-API som är oerhört kompetent. Det DÅLIGA i sagan är att... 28/05 Känns som det är dags att spela färdigt "ettan" nu! Minns jag inte fel så är jag i en gränd och ska spöa upp några halvfeta snubbar med ett baseballträ :) 28/05
Skicka en rättelse