Igår släpptes den "stora höstuppdateringen" av Xbox Live som innebar Twitter, Facebook och en ny filmmarknad omnämnd Zune Video Marketplace. Nej, Last.fm var bara för jänkarna än så länge. Nu har Major Nelson meddelat att vi européer kommer få gratis guldperiod nästa vecka, från 25 november 18:00 till och med 30 november 18:00, för att kunna prova på dessa nya funktioner. Med detta menas Twitter samt Facebook, så filmhyrning är tillgängligt för alla och envar.

Om du anser att skadeglädje är den enda sanna glädjen bör vi betona att amerikanerna har samma erbjudande, fast 20 till och med 23 november. Ibland kanske orättvisa är den enda rättvisan?

Vad har du för erfarenheter av de nya funktionerna? Om du inte ser dem så kan det vara för att ditt konto är registrerat för individer under 18 år, som ej har tillgång till de nya tjänsterna, vilket #Microsoft kommer revidera i framtiden.

Är jag den enda som inte märkt någon annan skillnad på Windows och Sonys MP-tjänst än att den ena kostar och den andra är gratis. Sedan kan Xbox ägare inbilla sig att deras tjänst är bättre men jag som använd båda kan inte hålla med. Någon som har en... 22/11 så du säger till mig att det släpps minst 2 nya spel till PSN varje vecka??..och lagg i MW2 det var ju t.o.m en nyhet på FZ att PS3 hade problem med det förra veckan så säg inte att jag ljuger...Det finns över 300 arcadspel om inte mer på XBLA och dem... 18/11 Snacka om att överdriva! Lagg förekommer i MW2 på xbox då det inte finns dedikerade servrar utan körs p2p. DLC är något som skapas till båda plattformar och det finns lika mycket av dem förutom de som är exklusiva för PS3 eller xb360. Skillnaden mellan... 18/11 billigaste är att köpa med visa direkt från marketplace...om du köper MS points i någon affär som Siba lr elgiganten så får du inte så mycket för pengarna 18/11 Köpte en xbox till pojken nu i helgen. Hur köper man sina MS points smart? Kunde vara bra att veta. /freman 18/11 Eller så visar det bara att folk faktiskt är beredda att betalöa för lite kvalité på sina tjänster. Gratis är visserligen gott, men om en låg avgift (24kr-30/månad) kan ge så mycket mer, är det inte konstigt att folk gärna betalar. Film i HD eller Sd,... 18/11 Ja det är mig helt otroligt att nån betalar för en onlinetjänst som borde vara gratis, nu kommer ju VidZone till Sverige den tredje december, och då kan man se på musikvideos gratis på ps3, det finns några musikvideos på Xbox 360 också, men dom måste... 18/11 Lät märkligt att man inte skulle få undertexter då en stor del av användarna nog inte kan följa med i filmen annars. Får hoppas att detta åtgärdas i framtiden. / LordDaimos 18/11 Det utbudet av spel och DLC som finns i XBL tack vare att microsoft satsar massa pengar på deras tjänster är ljusår framför Sony. Jag heller betalar dem 69kr lr vad det är varje månad för att njuta av en bättre onlinetjänst utan lagg i MW2 bla och hundr... 18/11 Precis, 320kr för 13mån = 24kr/mån, <1kr/dag. Personligen tycker jag det är en väldigt låg kostnad som jag gärna betalar för speldemon, DLC, fler servrar och mycket annat. Att Ps3 erbjuder en duglig tjänst gratis är kul, något måste ju kompensera för... 18/11
Skicka en rättelse