Sony: “Kinect kan inte göra ljussabeln rättvisa”

Anton Mikhailov, en av männen bakom Playstation Move, har svårt att se hur #Star Wars Kinect ska bli ett särskilt stort hot. ”Det finns ingen möjlighet att Kinect kan göra ett ljussabelspel rättvisa.”

Även om Sony och LucasArts inte har utannonserat något Move-kompatibelt Star Wars-spel garanterar Mikhailov att de har betydligt bättre förutsättningar. ”Jag kan inte berätta mycket mer om det, men tekniskt sett är Move 100 % perfekt för ljussabeln.”

Skillnaden mellan Kinect och Move är given. Sony använder sig av kontroller medan Kinect styrs helt med fysiska rörelser. Vad tror ni passar bäst för det ärade lasersvä... förlåt, ljussabeln?

Star Wars Kinect släpps nästa jul till Xbox 360.

man behöver bara köpa enljussabel på närmaste leksaks affär och bang har du en ljussabel+kinect vad har move då att komma med? 27/11 ÄÄH vadårå åker på Toys R u´s och köper anakins lasversvärd/ljussabel och sedan så kan jag ha en ljussabel med kinect vad har move då att komma med? 27/11 Skulle inte förvåna mig att om nåt slags vapen följer med i nåt eller flera Kinectspel när det gäller fps, typ laserpistol,gevär. 26/11 Dom borde samarbetat med detta... kinect + move hade varit det bästa :D Även om det tyvärr är omöjligt. 26/11 Han verkar ju kunna hantera moppen rätt bra. Han kan få städa hos mig vilken dag som helst. ;) Med dom movesen skulle nog Kinect och mopp föredras...eller en stekspade för all del. Man vill ju inte se dum ut när grannen kikar in! :P 26/11 Enda kinect är bättre på är dans spel och en del sportspel som tex löpning/längdhopp. Men de andra faller på Moves fördel, att låtsas att hålla i ett svärd i luften med kinect innehåller noll med i känsla. Min röst faller på Move och WII när de kommer... 26/11 skulle nog föredra move variant så man kan springa runt med en joystick och bara sköta själva svärdslagen med move-kontrollen, vissa spel behöver faktiskt knappar. Dock så tycker jag Kinect adventures var roligare än demospelen på ps move. Men det är... 26/11 Fan man kan la ta en stekspade eller nått bara? Och sopkvasten för de dubbla lasersvärden. 26/11 We know! 25/11 Fysisk kontroller, riktig kontroller. Vi får se när dom klämmer ut det fösta Kintect-styrda FPS liret.. 25/11
Skicka en rättelse