Våra vänner på den skäggbeprydda PC Gamer-redaktionen (FZ-redaktionen är åtminstone i redaktörsform mer åt polisonghållet) har klämt ur sig något av en guldklimp, vilket vi märkte när vi precis fick in det nya numret av PC Gamer. De har nämligen nöjet att få skriva den allra första recensionen på #Fallout 3.

Den postapokalyptiska världen som #Bethesda skapat bjuder sannerligen på en hel del njutbara ögonblick. Så här skriver chefredaktören Joakim Bennet i PC Gamer:

Zap! Hylsorna sprutar ur min minigun när jag med ett leende på läpparna pepprar mutanterna fulla av glödgat bly. Allt går som i slowmotion och det är rött, rött, rött och köttigt med mer detaljer än vad jag egentligen hade velat se.

Att spelet skulle bli blodigt har vi [n=25305 vetat länge]. Men tror du att Bethesdas tokhypade skapelse kommer att bli allt du hoppas? Det vill vi gärna veta, och det blir dagens snackis.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiMGZiMTI1ZjAzNWY4OTY0OGM4ZWQyNDVhM2Q4ODg0YjQwM2E3ZDNmYyI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MTk5O2k6MTtpOjI3NztpOjI7aTo4MjI1O319"></input>

<input type="radio" name="q277" value="1641" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Jag tror det kommer bli superbra, en värdig uppföljare!

<input type="radio" name="q277" value="1643" class="form_input_radio"></input>

Jag tror det kommer bli mediokert

<input type="radio" name="q277" value="1645" class="form_input_radio"></input>

Jag tror det kommer bli som Oblivion fast i en ny miljö och det gillar jag inte

<input type="radio" name="q277" value="1647" class="form_input_radio"></input>

Jag tror det kommer floppa totalt

<input type="radio" name="q277" value="1649" class="form_input_radio"></input>

Det intresserar mig inte så mycket

</form>

Berätta mer om dina förhoppningar och förväntningar på Fallout 3 i kommentartråden.

är det sant?! 81% av 100%, så det är inte 81% av 103% eller 98% ;) 09/10 gäsp?! är du helt....? morrowind är ett mycket bra rpg! en mer härlig värld får man leta efter. Visst många transportsträckor, men ändå! gäsp?! de tidgare spelen är bra de med, men de håller inte idag. Vill också påpeka att Bennet avslutade sin recensio... 09/10 Läste recensionen på biblioteket idag och mina förhoppningar grusades, blir fortfarande ett köp men tror jag skippar collection edition. 09/10 jävla Bethesta .. stela NPC:s går ju att förlåta i de gamla spelen av förklarliga skäl, men nudå? Djupet hos dessa karaktärer lyftes ändå fram bättre i text dialogen än vad "B" någonsin lyckats med i sina patetiska försök till rollspel. Sen verkar ju... 09/10 Oblivion with Guns, 'nough said. Jag tror det kommer bli ett bra spel för dem som gillade Oblivion. Tyvärr så är jag inte en av dem, jag var en av dem som gillade fallout istället... Vilket detta inte är. 09/10 "Jag tror det kommer bli mediokert" 08/10 Ja omröstningsalternativen är statistiskt bedrövliga. Med tanke på PC Gamer artikeln man refererar till kunde det vara lämpligt lägga till flera grader av positiva val. Åtminstone "Jag tror det kommer bli som Oblivion fast i en ny miljö och det gillar... 08/10 helt ärligt, hur är det en smaksak i ett spel som straffar en för att lvla? Kan förstå om du menar med mods, men vanilla oblivion är en av spelvärldens absoluta katastrofer. kan ej förstå hur det kunde få så högt betyg hos den stora median. Bara att man... 08/10 Smaksak - jag har laggt ner enormt mycket timmar på spelet och uppskattar fortfarande det. :D FoT var faktiskt riktigt riktigt roligt i multiplayer. 08/10 No shit, stack up on Pepsi n salla skallar. Trossen approaching on the bike from hell, Bettan. 08/10
Skicka en rättelse