Annonser - ett nödvändigt ont. Så ser de flesta på kommersiella webbsidor där det blinkar och rör sig i rutor här och där. FZ är förstås inget undantag och det faktum att vi visar annonser gör att vi kan fortsätta med det vi gör - att stadigt leverera material till Sveriges största spelsajt.

I dag börjar vi använda ett nytt annonsformat. Det kallas för interstitial och är en sida som visas innan du når själva sajten. Annonsen visas maximalt en gång per dygn, så länge du tillåter cookies. Och vi har gjort vårt bästa för att utforma den stilrent och utan plottrighet, samt att ändå hålla den relevant till vårt innehåll genom att visa de senaste nyheterna.

Vi är inte först med den här annonstypen. Våra kollegor på till exempel Gamereactor har använt den på heltid sedan lång tid tillbaka och den syns även på sajter som Aftonbladet.se och IDG.se då och då. Vi har medvetet avvaktat eftersom vi varit något osäkra på dess inverkan.

När annonsen tids nog accepterades hos andra sajter insåg vi att det här är en chans att få mer resurser för att kunna skriva ännu fler nyheter, ännu fler artiklar, lägga upp ännu fler filer på ännu snabbare maskiner och kunna filma ännu fler FZ.tv-avsnitt. I slutändan handlar det nämligen inte om brist på vilja eller ambition vad gäller detta innehåll - vi jobbar så hårt vi kan så länge pengarna räcker. Och det är ingen som blir rik och fet på FZ, det lovar jag dig.

Berätta gärna för oss vad du tycker om den här annonsen, men ta dig helst någon minut först och samla tankarna. Konstruktiv kritik är, som alltid, välkommen.

Tips till alla: Klicka lite banners ibland så är det ju lugnt. Tar både mindre tid och kostar dig mindre pengar än nån "paid service". 19/10 Snälla FZ skaffa en paid services då så vi som vill kan slippa all dessa #¤%" reklam. 18/10 Känner att jag nu måste skriva lite. Jag har varit aktiv på FragZone i välldigt många år. Reklam är förstårligt, men det finns faktist en gränns... Just nu är jag hoss min syster, och jag ser att det är nån Max Payne reklam här "bakom" FZ sidan, och vad... 17/10 Det här är ju bara löjligt... först en fet blaffa som jag måste trycka bort innan jag ens kommer till förstasidan sen Max Payne över hela bakgrunden... kan ju inte ens njuta av morgonkaffet på jobbet och läsa fz nyheterna längre. Reklamen tar ju så myck... 17/10 ARGH! En stor jävla Marky Mark som inte ens försvinner när man scrollar ner DET GÅR FETBORT 17/10 Haha, ganska fin liknelse. 15/10 När kan h*ra vara ett lämpligt ord att använda i dessa sammanhang? :down: Personligen så tycker jag bara att man sänker sig till en mycket lägre nivå om man måste ta till skällsord och vara grov i mun. För att få fram vettiga budskap som verkligen höjer... 15/10 Alltså att snacka reklam och internet å inte få nämna adblock är ju som att prata om kravallerna i Göteborg men inte få prata om polisen... 15/10 Ja, det är synd att det är på det viset. Vill du gå in på varför det är så här? Jag ser det som positivt om ni hade mer att säga till om. Jag kan klicka på banners. Men efter jag gjort det så disablar jag dom, för jag tål inte blinkande banners. fiend:... 15/10 Jag håller med (vem det nu var). Så länge det inte är något ljud i reklamen håller jag mig lugn. Jag har alltid på väldigt hög musik ('cuase I'm cool!) så när det kommer oförberedda ljud blir det galet och jag blir arg. 14/10
Skicka en rättelse