Spelförläggaren #Activision har bra flyt i spelförsäljningen just nu, då den övre delen av föregående veckas speltopp domineras totalt av #Guitar Hero World Tour och #Call of Duty: World at War.

Dessutom får tidigare starka #World of Warcraft: Wrath of the Lich King se sig besegrat av inte lika iskalla #Singstar ABBA till PS2, som totalt spöar sin formatsyster PS3-versionen försäljningsmässigt.

[speltoppen;y2008;w48]

Om det där är en smiley så vet jag inte vad den föreställer 05/12 Jag skulle köpt L4D istället för COD World At War för det var en besvikelse :down:. Tyckte L4D var skitkul när jag testade demot. Får köpa det när jag får lön nästa gång. Sorry för offtopic 05/12 Varför är så många förvånade över att Singstar ligger i topp? Är ju om möjligt ett ännu bättre partyspel än guitar hero/rock band... det tilltalar åtminstone damerna betydligt mer och just Abba är ju då ett klockrent val... Nej spelet är ju knappast har... 05/12 Left 4 Dead är inte ett kort spel, det är kul att spela det om och om igen, och bara för att chilla med kompisarna. Det är ta mig fan ett av de bästa och längst levande spelen i min samling för tillfället. :> Ville bara slänga in min femma om den saken.... 05/12 Wow, va seriös listan har blivit nu då. Men är det verkligen någon som bryr sig? Iom att den antagligen inte omfattar all distribution, vilket börjar bli en stor del av kakan. Att sen typ samma spel alltid står i topp ändå gör det inte direkt mer intres... 05/12 Skitspel är ordet för sån där spel Offtopic: Va fan betyder O.o? Hatar förkortningar som jag inte vet vad de betyder. Ok, kalla mig noob, men nån måste väl vara det :)? 04/12 Kom igen, räkna digital distribution också. Det är snart 2009 för fasen ffs. 04/12 Speltoppen? Räknar ni med alla affärer verkligen... I don't think so... 04/12 Kort spel? Hahaha Har du kört spelet på easy eller? Visst går det att varva spelet inom 3-4 timmar men då krävs det skill på högsta nivå. Left 4 Dead är topseller på Steam så :) 04/12 Inte så konstigt att det blir så när folk inser hur tunt och kort spelet är. Förstår inte hur det kunde få så pass höga betyg som det fick men jag antar hype + co op har den inverkan. 04/12
Skicka en rättelse