Ha den äran Quake, 15 år idag. Hurra, hurra, hurra!

Den första publika versionen av Quake, döpt till Qtest, släpptes den 24 februari 1996 och i samma ögonblick stöptes actiongenren till vad den är idag. Att spelet även låg till grund för Sveriges bästa spelsajt är självklart också en god merit. När jag fyllde 15 fick jag min första dator. När #Quake når samma ålder är det fortfarande högaktuellt.

Ett gäng älskade polygoner

Ett antal spel senare går det att skjuta raketkastare och blixtar såväl genom din #webbläsare som #konsol. Det finns alltså ingen ursäkt till att inte fragga lite. Vad har du för minnen med Quake? Lås oss bli nostalgiska tillsammans!

Får ångest nu....de flesta i min klass spela Quake i klan men jag hade min Super Nintendo o Playstation >:( Tog nåt år efter det innan jag förstod att datorer var bättre än konsoller men jag lärde mig till sist.... Ni som har alla dessa historier om att... 28/02 Killen med koll ser jag. 27/02 Grattis till moppen i efterskott :P Gamla goda minnen dyker upp hur man hade ett sånt övertag som en LPB(Low Ping Bastard) med ISDN. DM6 var min favoritbana. På andra plats var E1M1. Haha... Tugga lite slime :D 27/02 nQuake är i och för sig ett paket med just ezQuake plus det mesta annat som man brukar vilja installera när man ska börja spela QuakeWorld, så din kommentar är rätt konstig. 27/02 /drool 27/02 lider förresten med er som inte fick spela på er gymnasieskola.. vi satt ju med lärarna o spelade Wolfenstein och CS.. även om man hade föredragit quake:P 26/02 Jag kan fortfarande hoppa in i en match QW och älska, samt sparka rumpa. Inget har gått upp mot dess rena nakna action och flyt sedan dess. 26/02 Trevlig läsning, speciellt de noveller från StarCroW och Troublegum. Quake har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, främst Q3 för min del. Men har även spelat de andra mycket. Vårt LAN-crew trillade in på Q2 moddar främst AQ2(Action Quake 2) och... 26/02 Grattis. :) Jag har spelat väldigt lite Quake. Lite Quake II blev det i gymnasiet med klasskamraterna på rasterna. Annars har jag inte spelat serien. 26/02 oj! redan 15år :S helt galet, vad tiden gått fort! O_O Grattis på dej å tack för allt spelande med dej gubben :) 26/02
Skicka en rättelse