Alla som köpt, eller köper, Dragon Age II innan den 30 april får pc-versionen av Mass Effect 2 gratis, hälsar Bioware.

#Dragon Age II har sålt över miljonen på mindre än två veckor och hittills sålt snabbare än #originalet. Det firar #Bioware med att låta alla som köpt, eller köper, draktvåan innan den 30 april får en gratis nedladdningskod för pc-versionen av #Mass Effect 2.

För att få tillgång till spelet läser du vidare instruktioner här. Att döma av FZ:s recensioner är Biowares sci-fi-äventyr det bättre spelet – en femma mot en fyra talar sitt tydliga språk.

Kanske hade det därför varit mer logiskt om Dragon Age II medföljt gratis för alla som köper pc-versionen av Mass Effect 2? Vi får helt enkelt kontakta Bioware och reda ut fadäsen!

Tack till AHTF för detta #nyhetstips!
Kallar du Mass Effect 2 magsår? 08/04 Hmm, jag har aktiverat DA2 via Download Manager, samt har redan ME2 sedan innan. Kan jag ge bort den nya nerladdningskoden för ME2 till en polare? 08/04 är det bara jag som upplevt att mass effect 2 insalleras på ett helt random språk, och pga bristande kunskaper i detta språk kan jag inte ändra språk, kul, jättewin, älskar ea download manager <3 fyfan 07/04 "Köp Dragon Age 2 - Få magsår gratis" 06/04 Garanerat EA som vill locka den "Stora massan" därför gjorde man om det hela och Bioware försvarar sig självklart. Men jag tror ganska många inne på Bioware inte riktigt gillade den riktning som uppföljaren tog. Kanske därför det suger så mycket?? 06/04 tack så jättemycket bioware! kanonerbjudande. har redan me2 till xboxen hemma men där jag bor nu har jag bara tillgång till pc så detta är super. tack tack tack! 06/04 EA Downloadern. Tveksamt. Köpt direkt om det hade rört sig om steam dock 06/04 Jag håller med. Dragon Age II är verkligen ett väldigt tydligt exempel på ett påskyndat spel. Varför tror ni att det blev såhär? Är det kanske EA som ligger bakom eller är det något helt annat? 06/04 Wow, folk här är verkligen omogna barnungar som bara fortsätter gnälla och klaga trots möjligheterna till ett gratis spel som dessutom är riktigt, riktigt bra. Skärpning för f*n! 06/04 Har redan ME2 CE. DA2 var inte så kul, men ett till ME2 är aldrig fel... DA:O Var mycket bättre, mer RPG iaf... 06/04
Skicka en rättelse