Författare: Harpa

4386 artiklar i arkivet.

Filtrera
28

Ny klass på väg till Borderlands 2

Gearbox Software har teasat en ny spelbar klass till Borderlands 2. Någon form av förrymt experiment är det, som inte ingår i säsongspasset.

64

Battlefield 4 kan visas upp 26 mars

Inbjudan från EA signalerar att något spännande kommer inträffa under Game Developers Conference i San Francisco. Det doftar Battlefield-nytt.

73

EA ber om ursäkt för SimCity-problemen med gratis spel

Ni som införskaffat senaste SimCity kommer den 18:e mars kunna få tillgång till en gratis pc-titel från EA:s spelportfölj.

17

Crysis 3 uppnår version 1.2 till pc

Ett av de mest grafiskt avancerade spelen genom tiderna har nu uppdaterats.

18

Skaffa Brian Blesseds röst till ditt War of the Roses

Den bastante mannen med den mastiga rösten visar på filmväg upp hur det var att spela in sin röst till War of the Roses.

41

Ultima-skaparens nya – Kickstartat old school-rollspel

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues låter dig springa omkring själv, bygga hus och dräpa fula monster, med flerspelarinslag i form av besök från spelare du känner och spelare du vill känna.

15

Beskåda gameplay från Shadowrun Returns

20 minuter fräscht alpha-gameplay visar upp att förra årets Kickstarter-insamling lett till någonting. Klassiskt omgångsbaserat gameplay, bland annat.

5

Modifiera senaste Painkiller som du vill

Skapa nivåer, prylar och annat trevligt till Painkiller: Hell & Damnation nu när liret gått och blivit med Steam Workshop-stöd.

131

SimCity-katastrofen: Amazon stänger digital nedladdning

Den stora återförsäljaren tillåter dig inte längre ladda ner spelet digitalt. De anser nämligen att folk inte ska köpa ett spel de ändå inte kan spela.

2

Prova The Showdown Effect-demo idag

Från gänget bakom Magicka – prova på deras nya 80-90-talsflörtande 2.5D-pangare i onlineskrud med hjälp av en demonstrationsversion.

2

Lex Luthor presenteras inför Injustice: Gods Among Us

Fajtingspelet där Stålmannen förvandlar hela världen till en polisstat närmar sig. Dagens hej-hej kommer från hans ärkefiende Lex Luthor.

2

Testa Army of Two: The Devil's Cartel nästa vecka

Kooperativt demo på väg till både Xbox 360 och Playstation 3.

26

Far Cry 3 – nu med utlovade uppdateringar

Återställ alla utposter, ta dig an den nya mästarsvårighetsgraden och upplev en bunt nya multiplayer-förändringar. Allt med hjälp av den senaste uppdateringen.

45

Ubisoft kommenterar Assassin's Creed-valjakten

PETA snäste till. Ubisoft klargör. Det handlar om att beskriva historien, inte att glorifiera vare sig jakten på valar eller människor.

24

Torment: Tides of Numenera har redan nått målet

För ett fjärdedels dygn sedan påbörjade Inxile en Kickstarter-insamling för en spirituell uppföljare till det magiska Planescape: Torment. Jakten på 900 000 amerikanska dollar är redan över.

10

Nytt Magicka visas upp under GDC-mässan

Paradox kommer senare i mars under Game Developers Conference i San Francisco presentera något nytt Magicka-relaterat från Arrowhead Game Studios. Och det är inte dlc- eller någon form av portning.

91

Dota 2 slår Steam-rekord – flest simultana spelare någonsin

"FUS ROH DAH" skriker närmare 300 000 Dota 2-spelare i Skyrims fejs då det nu petat ner The Elder Scrolls-äventyret från sin simultana spelartron.

12

Tomb Raider filmatiseras

Crystal Dynamics omstart av serien om Lara Crofts äventyr är på väg till vita duken. Huruvida hennes brutala dödssekvenser dyker upp i någon form är oklart.

58

Thief är nu officiellt

Thief 4 har blivit med nytt namn – Thief, och är en smygupplevelse till pc, Playstation 4 och "andra next-gen-konsoler". Kommer presenteras ordentligt i och med nästa Game Informer, men tills dess kan du beskåda en snabbinblick i filmform.

33

Skyrim får legendarisk svårighetsgrad och förmågor

Betan av version 1.9 finns nu ute, väntas släppas fullständigt mot slutet av månaden och utökar spelet med spännande nya möjligheter.

12

Xcom: Enemy Unknown snart till Mac

En av förra årets mycket spännande omgångsbaserade upplevelser finns snart väldigt tillgängligt till fler än någonsin tidigare.

15

Röjs Thief 4 imorgon?

Game Informer röjer sitt nästa omslag imorgon och det pekar mot ett next-gen-spel från Eidos med pilbågar. Förväntningarna SMYGER sig på.

31

Watch Dogs E3-succé gav extra resurser

Med tanke på hur Watch Dogs under förra E3-mässan tog gamervärlden med storm är det inte förvånande att Ubisoft gett gänget mer resurser, men det är trevligt att det nu bekräftats.

30

Bioshock Infinite – lär känna Elizabeths sinne

I Irrational Games kommande luftkalas kommer du vandra omkring med en viss Elizabeth vid din sida såväl i tid som i otid. En ny genomgång låter Ken Levine berätta om hennes artificiella intelligens.

8

Dreamfall Chapters dyker upp nästa år

Kickstarter-projektet har gått och blivit med trailer, en film som sjunger om ett november 2014-släpp.