Inbjudan från EA signalerar att något spännande kommer inträffa under Game Developers Conference i San Francisco. Det doftar Battlefield-nytt.

Under slutskedet av mars kommer spelmässan Game Developers Conference pågå i San Francisco, och nya rön gör gällande att det är då #Battlefield 4 kommer bli av med sin slöja. IGN rapporterar nämligen att de fått sig en inbjudan till ett #EA-evenemang som går av stapeln 26 mars under mässan och utifrån typsnitt och färgsättning torde det stå klart att det handlar om Battlefield-serien.

Vad vill du se för att Battlefield 4 ska vara relevant för dig?

Hoppas bara att det blir som BF 2, som när man trycker på skift så kommer kartan upp o alla Squads som finns där. lite mer taktisk o teamplay. och... en NY version av Project Reality med frostbite :D 15/03 Även om jag också vill ha det som förut, så måste jag säga att det är något vi båda kan glömma. Bara önskar grabbarna på DICE läste våra önskningar och gjorde något åt saken. Men bara att inse, EA vill fortfarande slå CoD-serien. 12/03 11/03 Får bara dåliga vibbar av detta. Känns som BFfranchisen har sålt sig och närmar sig pantade CoD med realeaser varje år. Åren med BF2 ser jag som den bästa multiplayertiden i mitt fortskridande liv och jag saknar engagemanget och glädjen man hade när man... 11/03 Aha. Ok. 11/03 Med min "PK-kriktik" avsåg jag DICE/EA. Varför vågar man inte ha MEC i BF3 t. ex? Är man rädd att röra upp känslor? 11/03 Håller med BF2 och även tidigare former av BF var great. Att de var bättre beror mycket om bandesign = de var större och tvingade inte in spelarna in choke points. Kort och gott: Det är choke point-konceptet som förstört BF. Fattar dock inte var du mena... 11/03 Om man tar det bästa från BF2 och BF3 så hade det blivit kanon. Jag har spelat BF3 sen det kom, spelar inget annat. Inget framtidstrams för min del tack, laserkanoner och hittepå-vapen är lika kul som fantasy-genren där man kan komma unden med alla möjl... 11/03 WW2, futuristiskt eller gtfo! 11/03 Spela Arma då. Här finns allt MEN kräver mer av spelaren på många sätt; inte minst för att man för att förstå det spelets storhet; bör skapa content dvs scenarior själv via editorn. BF-världen var jag trogen länge men när BF i version 3 CallOfDutifierad... 11/03
Skicka en rättelse