Förra veckan delade vi ut ett par hundra Diablo 3-betanycklar, och den enorma responsen har gjort en sak klar – ni vill ha fler. Er vilja är ibland vår lag, så vi kör en utdelning till!

Den här gången är upplägget annorlunda. Du har två chanser att vinna – i dag och i morgon – och du deltar genom att svara rätt på en fråga vi ställer på vår Facebook-sidafacebook.com/fzpunktse. Vi drar fyra slumpmässiga vinnare per tävlingstillfälle bland de som svarar rätt och uppfyller kraven nedan.

Den första frågan ställer vi alldeles strax och du måste svara senast vid midnatt i dag. Samma tider gäller i morgon: frågan ställs omkring klockan 16 och du måste svara innan dagen är slut.

För att kunna vinna kräver vi föjande:

  • Du gillar FZ:s Facebook-sida (klicka "Gilla"-knappen upptill)

  • Du svarar rätt

  • Samtidigt som du svarar anger du ditt FZ-smeknamn

Det är allt! Vinnarna dras dagen efter respektive tävling och de meddelas och får sina nycklar via privat meddelande på FZ (glöm inte att ange ditt FZ-smeknamn när du svarar!). Vi önskar lycka till!

För att betatesta Diablo 3 krävs att du fyllt 16 år och att du har eller skaffar ett Battle.net-konto. Om du vinner gör du följande för att aktivera nyckeln och komma igång med Diablo 3-betan:

Klicka för mer information
  1. Logga in på Battle.net

  2. Klicka "Account"-knappen

  3. Välj "Add new game"-knappen

  4. Skriv in din Diablo 3-betanyckel och klicka "Activate game"-knappen

  5. Verifiera din ålder

  6. Välj Windows eller Mac för att hämta betaklienten

  7. Välj "Run" när installationsrutan dyker upp