#Avalanche Studios bjuder på veckans överraskning - företaget snickrar på ett massivt onlinespel som kretsar kring... jakt. Spelet heter #The Hunter och beskrivs som den mest realistiska jaktsimulator som gjorts. Den sociala aspekten lyfts fram som ett betydande inslag. Samarbete med andra människor är i vissa avseenden nödvändigt för att klara uppdragen och utvecklarna lovar regelbundna uppdateringar av uppdrag, djur och annat. Därtill ingår kommunikationsfunktioner som sms med uppdateringar om läget, rss-flöden och Facebook-länkar. Och trevligt nog kommer du kunna lira utan att betala månadsavgift.

Vilka plattformar spelet är tänkt till och när är i nuläget okänt. Men betatestning är tänkt att köra igång under hösten och om du vill delta kan du slänga in en anmälan via den här länken.

Avalanche färdigställde debutliret #Just Cause för två år sedan. Strax därpå utannonserades #Just Cause 2 till Windows, 360 och Playstation 3, men spelet saknar fast releasedatum. I april i år [n=20077 berättade] studiobossen Christofer Sundberg att företaget har två andra spel på gång, dock utan att beskriva dem närmare. Månne är The Hunter ett av dem? Mer information lär komma under hösten.