Den andra veckan i FZ:s skattjaktstävling har dragit igång. Denna gång är priserna riktigt, riktigt tunga - en tv på 40 tum, konsoler, möss, presentkort och tidningsprenumerationer. Tävlingen är uppdelad i fem delar, med separata vinnare och priser varje dag, och den pågår mellan onsdag och söndag.

Denna gång är upplägget annorlunda. Det gäller återigen att samla poäng genom att surfa runt och hitta och klicka på skattjaktssymboler, men den påföljande kontrollfrågan har en annan utformning - du märker snabbt hur det fungerar när du ser den. Hur ofta symbolerna dyker upp varierar och ju mer poäng du har, desto större blir tidsspannet. Tävlingen kommer inte vara igång nattetid - mellan midnatt och 7 på morgonen gör vi uppehåll. Vinner gör de tre personer som samlar flest poäng.

En viktig skillnad är att prisbordet delats upp i fem delar - en vinnare per dag mellan onsdag och söndag, alltså. Varje dag vinner en person ett huvudpris, plus ett par andra godbitar. Vi utser också en andra- och en tredjepristagare per dag, den exakta prisfördelningen ser du på skattjaktssidan.

Huvudpriserna per dag ser ut som följer:

  • Onsdag - Nintendo DS

  • Torsdag: Nintendo Wii

  • Fredag: Xbox 360

  • Lördag: Playstation 3

  • Söndag: 40-tums lcd-tv