"Herrejävlar, den bästa Battlefield-matchen på många år!"

Battlefield V breddar sig på torsdag till klassiska slagfält nere i Stilla havet. Då släpps uppdateringen War in the Pacific, som förser spelet med ett par nya och nygamla kartor på klassisk Battlefield-mark. Först ut blir en nyversion av Iwo Jima och den nya banan Pacific Storm, och i december får de sällskap av klassikern Wake Island.

FZ-Calle åkte till Dice för att provskjuta de två första, och här nedanför har du cirka 80 minuter av hans gameplay i spelformerna Breakthrough och Conquest. Och kommentarer om hur de kändes.

Iwo Jima, Breakthrough – anfallare

Inledningen, med start på transportskeppet och vidare till transportbåtarna blev mer episk än resten av matchen. Mitt lag hade stora problem med att förstå enkla koncept som att flankera och föredrog att springa rakt fram mot samma flaskhals de redan dött i massor av gånger.

Iwo Jima, Breakthrough – försvarare

Herrejävlar, den bästa Battlefield-matchen på många år! En tryckt stämning redan när de första anfallarna syntes på på stranden med den svarta lavasanden. Att vi höll ut på den sista punkten i över tio minuter var en bragd i sig och så sjukt intensivt. Så här vill man att alla matcher ska vara.

Pacific Storm, Conquest

Alltså, jag klandrar inte er som fortfarande gillar Conquest men jag har svårt att hitta charmen i de ofta långdragna matcherna som sällan ebbar fram och tillbaka. Istället kan jag bara konstatera att Battlefield-serien som alltid har de allra snyggaste slagfälten när det gäller multiplayeraction.

Pacific Storm, Breakthrough

Så. Mycket. Löv.

Battlefield V och de nya kartorna kan testspelas gratis i helgen. Mer information om det har du här, och fler detaljer om uppdateringen hittas här.

Vi har ett par bilder också:

Jag undrar vad som hände med den där gratismånaden för Origin Access som de lovade att ge till alla med tvåstegsverifiering? 02/11 Det var dock ett fullt rimligt svar på ett inlägg om gnäll på anakronismer på en multiplayerbana. Det finns, som sagt, betydligt värre anakronismer på den där banan. Så vitt jag känner till existerade i alla fall kvinnor och svarta 1941, men tyska pansa... 01/11 Du menar att detta är mer störande än följande anakronistiska saker på Wake Island-banan? 1. Amerikanarna har helt fel uniformer och hjälmar. Marinkåren vid Wake Island hade vid anfallet de äldre khakiuniformerna och hjälmar av brittisk modell. 2. Japan... 01/11 Jag får upp "Prova Gratis nu" https://www.origin.com/swe/sv-se/store/battlefield/battlefield-v Och då äger jag spelet+Va med i betan 01/11 Hade missat att det skulle gå att testa spelet. Tänkte prova nu under den sista helgen. Men det gick minsann inte om man hade "testat" spelet förr. Vilket jag gjorde under nån betafas. Just typiskt... 01/11 Åh herregud.. 01/11 Slängde upp lite mer gameplay, från breakthrough på Pacific Storm (attackers). https://www.youtube.com/watch?v=ll7pAafc6K8 01/11 Vet inte vad jag tycker om BF5 längre. Som defender får man ingenting alls och även kom man spränger en tank så kommer det konstant nya tanks vilket gör att det bara känns drygt att göra allt man kan för att spränga en tank.. 01/11 oj vad finkänsliga ni är. Behövs det personal space ełler? Eller så va de mer att de som skrevs är så gammalt, tråkigt och kommer från folk som inte ens rört spelet. 31/10 Jag saknade bara att han rent ut kallade dig "rasist" innan han sippade på sin soyalatte och skyllde något på SD. 31/10
Skicka en rättelse