Obekräftat: Nintendo 64 Mini visar upp sig i en rad läckta bilder

Avstängd
Skrivet av ZeldasCastle:

@AplAy:

Det var några riktigt bra spel som du vill se.
Jag skulle också gilla att se GoldenEye och Pokémon Stadium 2 men jag tror inte att något av dessa spelen följer med.
Om Pokémon Stadium 2 skulle följa med så hoppas jag att det skulle finnas någon möjlighet att spela de gamla Gameboy Pokémon spelen på den.
GoldenEye har jag hört att det finns så många olika företag som måste ge ett godkännande så det är nog större chans att Perfect Dark följer med eftersom samarbetet mellan Nintendo och Microsoft är så bra idag.

Hehe, ja, växte man upp med bra N64-spel så gjorde man! Dessa har ju multiplayer, vilket gjorde spelen legendariska på sin tid! Ja, det vore fantastiskt om man kunde få in sina egna Pokémon i det spelet via Gameboy Transfer Pak. Singleplayer-spel som Super Mario 64, Pokémon Snap och Star Wars: Shadows of the Empire var riktigt roliga på sin tid.

Jag har för mig att det är skins (James Bond, etc.) som är problemet här? De kan ju lika gärna använda generiska då istället, inga problem för min del. Intressant nog så ska Goldenye 007 vara riktigt dåligt simulerat i emulatorer (låg fps trots kraftfulla datorer) så jag undrar om de fixar detta i sin variant av N64-emulatorn?

Medlem
Skrivet av delli:

Tror de blir en liten paus efter Gamecube
Själv har jag bara erfarenhet till N64, GC blev aldrig intressant i vårt hem då PSX dök upp. Tror min lillebror kom över ett GC efter nåt år då han sakna nån titel eller hur de var.
Så för egen del så är egentligen bara PSX mini å N64 intressant (knappt N64 heller, egentligen bara Bond som är intressant på den titeln, kanske får lite haters efter mig nu men så är det).

Bond lär ju dock inte släppas till N64 mini pga svårt att få till rättigheterna till spelet som jag tror Microsoft sitter på i och med att de äger Rare?

Medlem
Skrivet av Eight08:

Bond lär ju dock inte släppas till N64 mini pga svårt att få till rättigheterna till spelet som jag tror Microsoft sitter på i och med att de äger Rare?

Jo de e väl de som är de bittra fast andra titlar från Rare kom ju till SNES?

Medlem
Skrivet av delli:

Jo de e väl de som är de bittra fast andra titlar från Rare kom ju till SNES?

Det som exempelvis kom på SNES Classic Mini som var utvecklat av Rare är Donkey Kong Country.
Där har inte Microsoft något att säga till om eftersom Nintendo äger rättigheterna till Donkey Kong.

Men som jag skrev och tror idag är att det finns ändå en stor chans att vi skulle kunna få se ett eller två spel från Rare på en Nintendo 64 Classic Mini och då räknar jag inte med Donkey Kong 64 som Nintendo äger rättigheterna till.
Hade det varit för 10 år sedan så skulle jag ha sagt att vi aldrig skulle få se ett rare spel på Nintendo igen men efter Nintendo och Microsoft goda samarbetet med Minecraft på Switch så har jag ändrat mig.


signatur

ゼルダの城

Medlem

Jag har precis läst att det finns de som påstår att dessa bilder är falska eftersom bokstäverna på Nintendo 64 är vita istället för grå.

Nu kommer min fråga, om bilderna är falska.
Varför byta färg på bokstäverna på loggan?
Det låter helt obegripligt för mig. Om inte den personen är så "smart" så att hen tänker att det bara skulle vara Nintendo själva som skulle göra en sådan ändring eller att den personen ville medvetet lägga in något som bevisade att bilderna är falska.

Jag vet inte vad jag ska tro. Blir så förvirrad av dessa bilder.


signatur

ゼルダの城

12
Skriv svar