Inlägg av Kane

Inlägg som Kane har skrivit i forumet

"Radical closet" med alla sladdar, adaptrar, konverterare, övergångar och skumma kopplingar... MÅSTE sparas!

Skrivet av wallde:

Hade jag jobbat på Dice hade jag hoppat av tåget sedan länge eftersom EA gjort det till en kassako istället för nått med själ..

Det kan de förstås göra men inget av detta var okänt. Dice gillade pengar så de sålde ut hela sin själ till EA med full insikt och vetskap om att det skulle bli precis så som det blivit.

Det blir som vanligt numera. "Allt ska fladdra och blinka och se jävligt imponerande ut i en produkt som är oerhört uselt, inte dåligt, optimerad och spelvärdet ligger sist på priolistan".

SEGA Megadrive (eller Genesis som jänkarna kallade den)

Endast NHL-hockeyspelen med 4-wayadapter gör att den utklassar alla andra konsoller.

Allt över 500 får de flesta att tycka att det är mycket pengar. Smärtgränsen verkar gå vid 699kr och därefter är det absurdt!

Att kvalitén gått ner och priserna upp på AAA-spel gör sitt till. Förr och långt in på 2000-talet (brytpunkten kom väl runt 2010) så var fokus på spelens spelvärde. Moddning och användarvänlighet. Sen kom storfinansens krav och kvantitet och storslagenhet fick övertrumfa allt! Så länge det såg bra ut kunde man paketera det.

15/1 postar ni nyheten att Battlefieldstudion ska göra "de mest realistiska förstörelseeffekterna i branschen". Inte det bästa spelet.

Det var för "konsolligt" från början och är så nu med så det fastnade jag aldrig för. Äger det på flera plattformar och har gett det några chanser men nä, det fäster inte.

Tydligen är den inbyggda aimboten minst lika besvärande i denna utgåva som den tidigare.

Då blir det nog inget köp, första gången på många versioner. När vems som helst mamma, pappa, mormor eller morfar kan ta en halvtimme från att aldrig ha spelat alls till att hamna i mitten på varje runda bara de lär sig trycka fort nog på skjutarknappen är något trasigt. Mycket trasigt.

CoD har helt övergett PC-spelarna. Tiden får visa om det var klokt! CoD är ett tv-spel idag, inte ett datorspel.

Red Dead Redemption 2

Är dessutom på Steam-rea just nu på 24 euro...

Vanliga skaftdammsugare är klappkass. 80% av kraften är en borste, 20% är sug.

Finns lite nyare modeller som har sug, Dyson har redan nämnts men prislappen är lite... hög.

I de allra flesta fall får man en bra sugare för 1000-2000 av känt märke. En Bosch eller Electrolux går sällan fel. Finns förstås bättre och sämre och Electrolux är INTE vad det var, inte ens nära. Gäller förvisso det mesta men en gammal maskin kunde teoretiskt funka utmärkt i 30 år utan problem. Idag är det samma "plastaskit" som alla andra. Garantier och reservdelar är dock bättre utbud på när det kommer till kända märken.

Det allra viktigaste för egen del är att man köper det enda som någonsin kommit ur TV-shop som varit bra... Ett TWINNER munstycke. Alla som följer med dammsugare är sämst i hela världen och konstruktionen är brottsligt korkad. Ett munstycke som borstar skiten framför sig och gör produkten man använder sämre. Även med uppfällda borstar på munstycket. Bra där!

https://www.twinner.pro/ finns online och på närmaste Clas Ohlson/Rusta/Jula och oftast lokala ICA/COOP.

Joystick så drar man den mot sig så stiger man. Kan jämföra det med hur man lutar sig. Lutar man sig bakåt så stiger blicken. Nu har jag inte flugit på riktigt men film och dokumentärer stödjer den tanken. Tror inte man ens kan välja.

Däremot när det kommer till 1:a person och os-användande. Där blir det ju... galet om man inverterar musen. Inverterar ni i ert operativsystem då också? Ska ni i windows ner till startmenyn, drar ni snett uppåt vänster då? O_o

Skrivet av Akronym:

Varför ogillar folk komplett? Genuint nyfiken då de har varit min go to butik för datorer och deras komponenter sedan Windows XP var det hetaste som fanns.

Slutade handla där helt efter flera episoder av rent usel kundservice. Okunnigt, ohjälpsamt och rent av oförskämt.

Började men slutade, för många spel (även smash hits) som är gamla eller från "andra" plattformar finns inte med.

Antar att man måste bedöma listan utifrån hur bra de var då.

Skrivet av Bussovic:

Körde du möjligtvis med Egon då?

Tror jag inte. Uppkörningen gjordes i vetlanda, trafikskola på annan ort. I alla fall inget namn som ringer en klocka.

Trafikskola. Körde upp i Vetlanda 1993.
Bör kostat runt 15.000 i slutändan.

Körde enbart trafikskola och övningskörde med morsan mest. Hon var bra och såhär i efterhand kan jag tycka att det gick märkligt bra.

På "genrepet" innan då vi åkte runt och tränade innan uppkörning så smällde vi. Jag satt bak så jag var oskyldig men jäklar vad det small. Hon som körde blev påbackad i sidan. Min sida där jag satt så en rejäl tryckare blev det. Toyota Corollan stod hyfsat pall för sidokollisionen. Körde upp ändå och båda två klarade sig och uppkörning.

Har lärt en person och övningskört med samma person. Hon tog kortet på första försöken med uppkörning och uppskrivning. Snart dags igen, grabben fyller 14 snart.

Gillat Max men den Max vi har i stan är bortom katastrof i snabbmatstermer!

Oftast, inte ibland utan oftast, får man fel grejer eller nåt är glömt. Det är ständigt väldigt skitigt och personalen verkar inte må bra. Att det kommer fel grejer eller att man får fel svar är jättebra ur allergisunpunkt! Eller inte!

Maten verkar halvklar. Äter man på andra Max i andra städer är det rätt okej. Här i stan är det som att de lyft av grejerna nån minut innan för att spara...

Försvarade dem när de öppnade för det var många som klagade då och "barnsjukdomar" och inkörning har alla men nu ett par år senare är det lika illa... Om inte värre!

Så för mig är det inte ens en tävling., Max tar sig nämligen inte ens in på listan över alternativ att äta om man inte måste för att sällskapet vill äta där eftersom "Max är godast" (i alla andra städer).

"Du tycker inte som jag, därför är det ingen idé att diskutera vidare"

Well...

*hämtar popcorn för kommande novell*

Slår ett slag för OpenOffice förresten...

Du kan köpa Office för under 300 spänn på flera välkända, fungerande och välanvända nyckelsiter.

"CJS" har det för 262 spänn till exempel...

Det är HELT okej att köpa dem och det är INTE stulna om det är större etablerade siter och du får INTE nåt problem med plattformar eller företag för att du använder dem. Oftast är det medföljande programvara när nån köpt nåt och får en nyckel över som säljs vidare till nyckelföretagen som sen kränger dem. Som när man köper ett grafikkort och får ett storspel på köpet som man redan har...

Skrivet av Daniel Sjöholm:

Wtf?
Här vill man ju veta liiiite mer...

Ja du... Satt och spelade Hidden & Dangerous 2 en kväll och pillade som vanligt på nånting... Är en sån där människa som inte bara kan sitta still (skakar med benet inser jag just nu när jag skriver detta och har en penna i munnen) och hade ett värmeljus, stearinet bortbrunnet, i handen och fipplade. Även i ansiktet (låter mer weird än det faktiskt är) och råkade på nån vänster slå överdelen av värmeljusets aluminiumbåge in över ögat. Den snittade gelén och gjorde jävligt ont. Fick en snabb tid samma kväll på ögonenheten i Malmö då jag bodde där då.

Var mest upptagen med att ha ont och var väl kanske inte 100% mitt bästa jag och svarade kanske lite undanvikande på frågorna. Var ju pinsamt tyckte jag också. ...tyckte även dåvarande flickvännen som berättat att de flesta trodde att det rörde sig om en bizarr sexolycka

Har små rester av det idag. Om jag kliar mig för hårt i det ögat så att ögat "dras" så känns det helt annorlunda och oskönt än i andra ögat. I övrigt inga men.

...skar mig i ögat med ett värmeljus.