Artiklar av Erik Cedervall

7

Nintendo funderar på att släppa upp till tre mobilspel om året

Nintendo kan lansera upp till tre mobilspel om året

34

Call of Duty: Infinite Warfare

Ett litet steg för människan men ett stort steg för Infinity Ward när seriens senaste del tar sig an det oändliga svarta havet med pampiga rymdstrider, bekanta ansikten och förra årets multiplayer.

72

Gears of War 4

Håller Epics decenniegamla smygshooter fortfarande? FZ:s Erik Cedervall sågar sig igenom pc- och Xbox One-versionerna i jakten på svar.

29

6 skäl att spela Steamsuccén Battlerite

Svenska arenafightern Battlerite har tagit Steam med storm och toppar för tillfället säljlistan. FZ har provspelat, och ger dig här sex skäl att skaffa succéliret.

23

Divinity: Original Sin 2

Än en gång vill succéstudion Larian välsigna oss med ett knivskarpt rollspelsäventyr. FZ har tappert tagit sig igenom de första timmarna av uppföljaren till Kickstartersuccén Divinity: Original Sin.

36

Overwatch: Blizzard berättar om framtiden

Den nya hjälten Ana har precis landat i Overwatch och i samma veva kommer också ett par stora ändringar till tävlingsläget. FZ fick prata med en av utvecklarna om vad som försiggår bakom kulisserna i Blizzards nya shooter.

98

Overwatch

Superstudion Blizzards ingång i hjälteskjutargenren erbjuder både djup och själ med ett rejält stänk av stans bästa poleringsmedel. Men är det verkligen värt pengarna?

18

Battleborn

Gearboxs ingång i hjälteskjutargenren erbjuder ett betydligt större utbud än sina konkurrenter med en rik variation av karaktärer, uppdrag och spellägen. Men frågan är om mer alltid är bättre.

17

Stardew Valley

Enmanna-utvecklaren ConcernedApe har skapat en gedigen tribut åt 90-talets Harvest Moon. En upplevelse som tilltalar de mest trånsjuka retrofantasterna såväl som nya generationer med ett stilsäkert och fridfullt grepp om rollspelsgenren.