Turerna i kommentartråden för vår #Battlefield 2142-recension har varit många - en del håller med betyget till fullo medan andra tycker det är förskräckligt högt. Spel som Battlefield kommer det alltid att finnas vitt skilda åsikter kring och just därför bjuder vi nu in till möjligheten att skriva sin egen recension.

De tre bäst skrivna medlemsrecensionerna, oavsett om de sågar eller ej, kommer att publiceras här i forumet och dess författare får ett exemplar av filmen Sin City på DVD samt ett FZ-nyckelband.

En bra text ska vara korrekt grammatiskt, den ska ha en bra styckesindelning, god rubriksättning och ska avslutas med ett omdöme och ett betyg. Ni behöver inte ordna några bilder.

Alla medlemsrecensioner mailas till medlemsrecension (snabel-a) fz.se. Till en början gäller detta alltså enbart Battlefield 2142.

Seså, sätt igång, finn bot för er skrivarklåda!

http://www.gamereactor.se/nyheter/8750/Battlefield+2142+spionerar+p%E5+dig/ inget med själva threaden att göra...men dock med bf2142 17/10 http://www.tweakguides.com/BF2142_1.html tänkte passa på att dela med mig av denna adressen. Vet inte om ni sett den tidigare. 17/10 personligen tycker jag att man bör spela det fulla spelet en 3-4 dagar innan man recenserar. Annars blir det mer typ "vid första anblicken". Därmed är det inte sagt att jag vet om det är så recensenter brukar göra. 17/10 Jag håller inte helt med där. För att kunna recensera bör du se hela spelet i sin helhet snarare än en del av den. Det kan vara så att kartan man spelar i ett demo inte passar just dig så du får en negativ uppfattning om spelet. Buggarna kan jag väl del... 17/10 åsikt visst men man bör ju kunna ge ett konkret varför man tycker en recension är dålig , då vet jag att fz lyssnar. Sen att man personligen tycker spelet är si o påverkar ju också hur man uppfattar en recension. 17/10 Håller med, ett demo skall representera den färdiga produkten fast man inte får tillgång till allt naturligtvis. Men iallafall så att man får sig en uppfattning, vilket en hel del har. I mina ögon så är det kul att lira i nån timme, men allting känns... 17/10 Jag kommer låta själva uppgiften hänga ute till spelet släpps och en bit till, så de som köper spelet kan uttala sig. De som bara provat demot och dömer ut spelet helt därefter bör kanske vakta sina tungor och vänta och se. Det är en sak att pröva att... 17/10 Ett demos uppgift är väll ändå att på ett rättvist sätt spegla spelet i sin helhet? Vissa buggar kanske finns i demot och det får man hoppas har försvunnit till det färdiga spelet men i övrigt ska man kunna utgå ifrån vad man ser i en demo-version för... 17/10 Men det ligger en del i det - har man inte den fulla och inte iheller spelat den så är det lite svårt att gnälla på en recension. 99% av folket här baserade sina kommentarer på demot :) 17/10 Haha! Lysande intiativ FZ, hade jag inte haft fullt upp med tentor hade jag skrivit en svavelosande och bitter recension själv. 17/10
Skicka en rättelse