Skyrim-spelare som har PS3-versionen rapporterar att spelet hackar och att det är omöjligt att interagera med NPC-karaktärer – Bethesda utlovar patch.

Många #Skyrim-spelare som lirar Playstation 3-versionen av #Bethesdas senaste rollspelsäventyr rapporterar om allvarliga buggar. Uppenbarligen så finns risken att ditt spel börjar hacka och att du förlorar möjligheten att interagera med NPC-karaktärer efter att din sparfil blivit över 5-6MB stor.

Och det är svårt att förhindra att sparfilen växer, eftersom den bara blir större och större ju mer tid du lägger ner på spelet...

Medan Bethesda filar på en patch på de akuta buggarna så tipsar andra PS3-ägande Skyrim-fans om att stänga av "autosave"-funktionen, samt att starta om konsolen ifall problemen dyker upp. En konsolomstart sägs åtminstone avhjälpa problemet i ett par timmar.

Har du suttit fastklistrad framför Skyrim senaste tiden, och har du i sådana fall stött på några buggar av det värre slaget?

Sedan tidigare är det känt att även Xbox 360-versionen lider av grava problem, och bland pc-spelarna har mycket kritik riktats mot den (i mångas ögon) bristfälliga pc-konverteringen.

Men hey, spelet är trots allt svinbra – när det fungerar!

Skicka en rättelse