Sony Online Entertainment släpper uppföljaren till sitt älskade shooter-mmo innan årets slut.

#Sony Online Entertainment har avslöjat att #Planetside 2 släpps på eller före den 31 december i år. Detta bekräftas (oavsiktligt?) via den mycket finstilta beskrivningen av ett paket under namnet Alpha Squad:

"You will be charged immediately for the Alpha Squad package, and upon purchase, you will have instant Beta access and 4000 Station Cash credited to your Station Account. You will receive the rest of the items in the Alpha Squad package upon launch of PlanetSide 2, on or before December 31, 2012."

Köpet du paketet får du, som du kan läsa ovan, direkt tillgång till betan och 4000 Station Cash (spelets valuta). Vid releasen får du bland annat en exklusiv titel, tillgång till olika vapen och din xp boostas under ett halvår. Läs mer om paketet här.

På vilket sätt det bland annat cod skadat? sett videos av det och det verkar inte så skadat av det som du säger. Är dock nyfiken bara så du får gärna säga vad det är inom det som är codinfluerat 10/09 Riktigt taggad :D 10/09 Citera mig gärna vart jag sa att det skulle bli en flopp. Jag har inte sagt något sådant, och jag spelar fortfarande betan (= ingen rage quit följt av bashing på diverse forum). Jag sa vad jag tyckte om gameplay JUST NU. Hur ska jag veta allt det du bes... 10/09 Låt mig alltså kolla... Du har spelet betat lite grann i två dagar och vet redan att det är en flopp? Detta trots att du inte vet att det kommer finnas 3 kontinenter. Du vet tydligen inte att de hade 5 minuters Instant Action tidigare och att de 30 de... 09/09 Ett ganska bra exempel på ett spel som bara är kul om man vet hur man ska spela det. Man ska inte dö och springa jättelångt hela tiden. Man ska hålla sig till sin grupp och använda logistik för att ta sig fram. 09/09 PS2 har bara en kontinent och du kan bara ta över baser som ligger i zonen intill din egna zon. I eve kunde du smyga in en mindre grupp skepp och överraska miners och ratters i null.sec. I PS2 så är alla zoner bakom frontlinjen helt tomma för att det... 09/09 Jag spelade också EVE och jag vet med hur det är att organisera stora operationer samt små infiltrerings grupper. Planetside erbjöd möjligheten att infiltrera ställen fast i större skala. Ta baser och torn som ligger bakom fiende linjen. Hotdrops va ock... 09/09 Snicksnack. Har varit i betat sen de släppte in twitternycklarna. Och så sent som igår var jag med om stora strider som höll på i mer än en timme. Gäller bara att ha lite koll på kartan så man ser vart de andra imperierna är på väg så kan man hitta allt... 09/09 Ja vem vet vad som kan komma att ändras fram till 31:a december ... codnisse ovan har förmodligen inte insett att han spelar en beta, balanseringar och ändringar görs hela tiden och kommer att göras efter släppet. Nu är ju spelet aningen nerdummat också... 09/09 Allt sånt kan ju förändras till fullversionen, kanske? Med mer folk o allt som håller punkter, anfall o svar o allt det där. Vem vet. 09/09
Skicka en rättelse