Onlinerollspelet låter dig i och med nästa stora uppdatering leka i New Romulus, ta dig an nya uppdrag, ta dig uppåt i det nya anseende-systemet och mer därtill.

Att rymden är förbaskat stor är något värt att poängtera om och om igen. Därför är det inte svårt att finna (eller skapa) nya områden att leka i. #Star Trek Online råkar utspela sig ute i rymden, och på tisdag kommer sjunde stora uppdateringen till spelet – säsong 7. Den stora zonen New Romulus öppnas upp, en drös nya endgame-instanser öppnas upp, ett nytt rymdskepp går att köpa (Vesta Class Federation Starship) men kanske mest intressant är att maxade Klingon- och Federations-officer kan klättra i ett nytt anseende-system som låser upp förmågor och möjligheter på löpande band.

Visst har vi recenserat spelet för en herrans lång tid sedan, men mycket har hänt och då inte minst på grund av övergången till free-to-play. Därför kanske det är lite svårt att koppla dagens spelupplevelse till dåtidens subjektiva bild.

Du som spelar, vad tänker du om spelet i dagsläget?

Tack till Redstar för detta #nyhetstips!
Första gången jag spelade detta när det kom, så gillade jag det inte alls. Som en inbiten WoW-lirare vid den tidpunkten kändes STO för udda. Lade det på hyllan, men återvände 1 år senare och gav det en ny chans. Det var verkligen en tröskel som behövdes... 11/11 Ja, även om det inte är sådana stor skillnad mellan raserna förutom vilka traits de har, så är det roligt med variation. Personligen kör jag alltid alien för då får man välja traits själv(4st), plus att man kan få karaktären att se ut nästan hursomhelst... 11/11 Testade det här igår och har ju inte spelat så mycket men det ska i alla fall ha creds för karaktärsgeneratorn, som nog är en av de mest välutvecklade jag har sett. Förutom en himla massa raser kända från serien så har man möjligheten att skapa egna ras... 11/11 Jo, EVE finns ju, om man gillar hardcore-mmo's, men jag tror de flesta vill ha något lite mjukare. 10/11 Jag gillar det starkt, som sagt är det en väldigt bra f2p-modell som inte får det att kännas girigt. Det kostar inget att testa, och det är djupare än folk tror, plus att det kommer mkt content. Foundry är en grym innovation inom mmo-världen, rymdstride... 10/11 Jag är ingen trekkie, men jag gillar Rymdskeppen och atmosfären i Star trek universum. PÅ så sätt så har detta spel gett mig väldigt mycket nöje. SJälvklart kan spelet bli bättre, men tanke på att deras F2P är så.. enorm (du kan köra till maxlevel och... 10/11 Tycker inte det är nåt vidare, och jag gillar Star Trek :( 10/11 Det är ett kul spel, helt klart ett bättre MMO än WoW. 10/11 Det är långt ifrån det bästa mmo´t men är man en hopplös Trekkie så finner man charm i spelet. Jag läste om uppdateringen igår på STO hemsidan och måste säga att jag ser väldigt mycket fram emot uppdateringen. Den största svagpunkten med spelet är att... 10/11 Men om du ska sälja in det till mig, vilka egenskaper har det som du tycker är värda att lyftas upp och som gör spelet intressant? 10/11
Skicka en rättelse