Är det förfest på gång där du och dina vänner vill skrika er hesa under blott ett par timmar? Betala för de timmar du tänker spela, och sjung några av den kommande karaokesatsningens 8000 låtar.

Juletider närmar sig och med det kan det vara trevligt att sjunga framför din tv. Skulle du bara äga en Xbox 360 och inte ha tillgång till några av de andra formaten eller titlarna som finns kan vi glädja med att nya satsningen #Karaoke Channel är på gång. Det handlar liksom det låter som om en karaokesatsning med inledningsvis uppemot 8000 låtar, där en lite annorlunda betalmodell infinner sig. Du betalar för hur många timmar du vill sjunga – antingen för 1, 2 eller 24 timmar i taget. Därtill laddar du inte ner de olika låtarna till din box, utan de strömmas allt eftersom du väljer dina låtar. Låtutbudet utlovas inbegripa de nyaste hitsen tillsammans med en mängd gamla godingar.

Karaoke väntas ut lagom till vinterledigheterna och för att hålla uppe låtflödet kan du exempelvis koppla in någon trevlig platta med hjälp av SmartGlass och köa låtar, lägga in i favoritlistor med mera. För att kunna ta del av upplevelsen behöver du antingen ett Xbox 360-headset, en trådlös 360-mikrofon eller en usb-mikrofon med 360-stöd.

Vad tycker du är en rimlig penning för att få sjunga en timme?

Skicka en rättelse