Betala mer än snittet och få utöver de andra topptitlarna även tillgång till Titan's Quest. För alla ingår även Red Faction: Armageddon-nivåpaketet Path to War.

Förra veckan rapporterade vi att #THQ:s betala-vad-du-vill Humble Bundle med en drös festliga spel är en mångmiljonsuccé. Nu har de även lagt till klassikern #Titan Quest och nivåpaketet Path to War till #Red Faction: Armageddon. Titan Quest ingår om du lägger mer än snittet, som för närvarande ligger på 5,59 amerikanska dollar medan nivåpaketet är ditt vad du än betalar.

För närvarande har det snart dragit in 3,8 miljoner amerikanska dollar och har "sålts" i nästan 680 000 paket. Inte dåligt någonstans, och en trevlig möjlighet att anförskaffa lite heta spel.

Självklart ingår de nya titlarna även om du redan betalat, liksom kommenterades i forumet.

– Vi som redan har betalat (mer än genomsnittet) får även båda titlarna utan extra kostnad. Besöka samma "nedladdningssida" som stod med i bekräftelsebrevet för att få tillgång till de nya Steam-nycklarna, kommenterade användaren @bossefraise.

Tack till Epoxlol för detta #nyhetstips!
THQ har lagt till Dawn of War(1) GotY (DoW+WA) till humble bundle. Vart hittar jag "nyhets tips" nu? 10/12 Burger King släng er i väggen, nice price är Humble THQ Bundle :D. 08/12 Najs, va visst lönt att skicka in den innan man gick och la sig igår :D 07/12 Titan Quest har jag inte (jag vet inte vad det är heller) och så skulle det vara bekvämt att ha CoH listat på Steam så och så stöttar jag gärna THQ som har massor av mina favoriter så jag hostade upp $6 för alla spelen jag redan äger förutom Titan Quest... 07/12 Inte bara det. Troligen många fler som testar på mästerverket Company of Heroes t.ex vilket jag antar de hoppas kommer öka hypen inför Company of Heroes 2. Det är väldigt bra PR och marknadsföring. Han den killen som tog över THQ vet vad han gör :) 07/12 När snittet ligger på ungefär 5 dollar och 50 cent så tycker inte jag det är ett rimligt pris för det antal spel man faktiskt får. Pga min financiella situation så betalade jag bara 6 dollar men hade jag haft råd hade jag betalat mer. Jämför du produkti... 07/12 Härligt! Ploppade upp ny nycklel för Titan Quest! :) Ska bli kul. För övrigt hoppas jag att THQ klarar krisen eftersom att de sitter på världens bästa RTS genom tiderna: Company of Heroes. Hoppas uppföljaren blir minst lika bra och att serien inte dör... 07/12 Dessutom är det jävligt bra PR att göra så här eftersom delar utav pengarna faktiskt går till välgörenhet och det visar bara att THQ bryr sig :P 07/12 Ni som betalat under snittet får också bonusarna, som just en bonus. Nya köpare måste docka betala över medel för att få tillgång till dessa. 07/12 Jag fick båda de nya titlarna även om jag betalade under genomsnittet.. fel där? 07/12
Skicka en rättelse