Bioware hävdar att den nya spelmotorn får Dragon Age III att se fantastiskt ut. Men det är bara en del av hemligheten.

Enligt #Biowares Neil Thompson kommer #Dragon Age III: Inquisition bli rejält mycket snyggare än sina föregångare. Mycket tack vare #Dice-motorn Frostbite 2, men också tack vare en art-stil som undviker de värsta klichéerna.

– Både #Dragon Age och #Dragon Age II använde sig av Biowares Eclipse-motor, och den började se sliten ut när Dragon Age II släpptes. Inquisition görs med Frostbite 2 och det är en mycket kraftfull motor. De som jobbar med spelets artwork var alltid lite besvikna över hur deras arbete porträtterades i slutprodukten, men med Frostbite blir resultatet otroligt, säger Thompson.

Han tillägger att fansen inte kommer bli besvikna när screenshots börjar visas upp, men säger också att den nya motorn bara är en del av skillnaden.

– Kan du göra fantasy på ett annorlunda sätt? Vi tycker vi har något speciellt i Dragon Age III, säger han och menar att spelet kommer skilja sig en hel del från nuvarande fantasy-produkters nedtonade färgpalett.

haha! 28/01 Nu för tiden är det väl så illa att ett riktigt old-school rpg, likt de du talar om, skulle ses som innovativt och nytänkande ;) 28/01 Grafiken komr sist i min värld, Ingen spel känsla så då får det vara. 23/01 Det är alltid trevligt med lite mer livliga färger. Det för tankarna till spelen Trine och Trine 2, som är helt underbart fina med sina varma färger. 23/01 Med andra ord kommer det bli väldigt blått! :) 22/01 Allt det du nämner är dock något som grundar sig i ens egna fantasi, med väldigt grundläggande hjälpmedel från spelets sida. Oavsett om du är en jägare, "tar hand om familjen" eller badar näck i sjön så är din karaktär precis lika själlös. Jag tror vad... 22/01 Man får tillåta sig att vara lite optimist och hoppas att de lärde sig något av kritiken mot DAII och ME3-slutet. Bioware blev lite väl arroganta och trodde antagligen att allt som de vidrörde skulle förvandlas till guld, men nu verkar de fått tillbaka... 22/01 Vet att konsekvenser kommer följa med save:sen, men vore ballt om man stötte på de gamla hjältarna från spelen innan. Ta ett snack med The Warden (med röst) och Hawke :) Får man lite flashbacks från vad de gjort. Men med tanke på namnet, Inquisition,... 22/01 Jag sa aldrig att TES inte har någon lore eller att dess lore är minimal, jag sa att jag tycker att man inte får så mycket lore av TES dock, du måste sätta dig ner och läsa lite böcker, att göra quests eller prata med dina kära kompanioner ger dig inte... 22/01 Ska bli intressant hoppas att dom håller kvar rpg element, så det inte blir ett fördummat hack & slash bara, har inte kollat in frostbite-motorn , battlefield kommer inte in i min dator,(eller andra moderna/realistiska krigsspel) oroväckande med motorby... 22/01
Skicka en rättelse