Efter svalt mottagande från både kritiker och gamers väljer EA att inte släppa Medal of Honor årsvis. Frågan är när – eller om – serien kommer tillbaka.

Planen att släppa ett Medal of Honor varje år slopas efter #Warfighters kyliga mottagande hos såväl kritiker som gamers.

#EA:s Peter Moore vill dock inte riktigt kännas vid kritiken utan menar snarare att spelets autenticitet inte matchade spelarna.

– Spelet var habilt, men vårt fokus på autenticitet föll inte konsumenterna i smaken. Kritikerna gav ärligt talat spelet lägre betyg än vad det gjort sig förtjänt av.

Inga planer för framtiden röjs men Moore menar att EA:s plan är att släppa nya shooters varje år. Återstår att se om Medal of Honor kommer tillbaka – och om serien överhuvudtaget blir saknad.

Tack till Valpnos för detta #nyhetstips!
SP var en plåga, men i MP var det riktigt kul. Gillade skarpt "Team buddy" konceptet. Kartorna kunde varit lite mer intressanta. 01/02 Men vänta nu. Crysis 1 var ett öppet spel, 2'an va bara ytterligare en korridors-shooter. Alla klagomål var enligt mig helt berättigade 01/02 Tänkte precis länka till den med.... Allt han säger stämmer verkligen till 100%. Att man överhuvudtaget kan kalla detta för spel är helt åt pipan. Vill du gå ett annat håll än vad spelet vill? Well fuck you..då får du en plötslig hjärtattack och dör.... 01/02 Det var som pärlor för svin helt enkelt :) Och ni alla gamers här borde skämmas! Lika mycket som Crysis 2 klagarna skulle skämmas om inte mer. 31/01 Jag håller helt med. Förutom grafiken då. Tycker bara den blir fulare. Battlefield 3 undantaget då. 31/01 Det är vad som händer när konsollerna tar över. Framtiden är inte strategiska och "smidiga spel". Nostalgiskt drömmer man om spel med utmaning men idag får man bara arcadeversionerna av dessa spel. Det är sällan ens svårt att flyga i spelen idag. Flög... 31/01 Finns det ett spel som är 8/10 - "i kvalitét". Och någon gör ett likadant som är 7/10 - "i kvalitét". Då är det spelet inte 7/10, då är det spelet 0/10 för det har ingen anledning att existera över huvud taget. 31/01 Totalbiscuit förklarar spelet. http://youtu.be/JOHyD49DaeA 31/01 Vissa kan inte se skogen för alla träden.. 31/01 Första gången jag kan hålla med dig zhrooms! Det är verkligen synd att de inte satsat mer på Multiplayern, det skulle kunna bli ett riktigt e-sport spel! 31/01
Skicka en rättelse