Dino Ignacio på Visceral Games slår hål på ryktena om utvecklarstudions död.

För bara några timmar sedan skrev vi om ryktena kring att #Dead Space 3 kunde bli det sista i serien och att #Electronic Arts valt att lägga den på hyllan efter den uteblivna succén. Det verkar inte som detta stämde.

Dino Ignacio, UI lead på #Visceral Games har via sitt Twitter-konto skrivit att ryktena om studions död är överdrivna. Samtidigt har en representant för för #Electronic Arts berättat för Videogamer att #Dead Space är ett fortsatt starkt varumärke och att de är stolta över det.

Nu ska vi vara försiktiga med att hoppa jämnfota, efter alla dessa år vet vi hur en internet-cirkus fungerar.

Det var exakt det jag uppskattade mest i både ettan och tvåan! :D Man var tvungen att tänka och planera istället för att bara rusa fram. På de svårare nivåerna blev det en äkta balansakt att ta sig fram, just tack vare begränsningarna i inventoryt. Unde... 06/03 Man kunde bära fyra vapen innan med varsin primary fire och alternate fire. I 3:an kan du bara bära 2 stycken och de vapnen som du bygger upp är ändå samma vapen som du köpte hela i de föregående spelen. Det är verkligen en helt meningslös förändring... 06/03 3an var helt okej, inte i klass med första eller andra tycker jag. Det var oerhört kul coop dock, så det är massor + där. Det jag igentligen blev mest less på i spelet var hur alla side missions i stort sett var copy paste, varenda förbaskade tunnel...... 06/03 Dead space 3 var riktigt bra, till pc såklart med. 06/03 Förstår inte hur weapon crafting skulle försämrat spelet .. Helt ok minispel som påverkar resten av spelet 06/03 synd 06/03 Jag håller helt med det första du säger - mycket i DS 3 har ändrats för att "appeal to the masses" ("omg it's diablo 3 all over again!") och sälja bättre vilket dragit ner på den där "nya fräscha asskraj för vad som är runt hörnet!"-känslan man hade i... 06/03 Jag säger det igen, ryktena uppstod efter en (1) månads försäljning. Har man sunt förnuft så förstår man att tveka inför ett rykte som säger att ett bolag dömer ut sin spelseries framtid efter så kort tid. 05/03 Aww :( 05/03 Håller med. 05/03
Skicka en rättelse