Antalet spelare har ökat tokigt mycket.

Förra månaden kunde vi rapportera att #Tera blivit gratis att spela. Prenumerationsmodellen var helt enkelt inte vad folk ville ha.

Nu har ett glatt pressmeddelandet dumpit ner i inkorgen som meddelar att spelarantalet ökat till hela 1,4 miljoner spelare i Nordamerika. Hur många det är som just nu dödar fantasifoster här i Sverige vet vi inte.

Det var dock inte allt, eftersom de är såpass glada så meddelar de att ett speciellt evenemang under namnet Dracoloths Rising. Det hela går ut på att, citat: Jaga stora jäkla monster för speciella priser.

Är det någon här på FZ som spelar just nu och kan berätta hur det blivit sedan man inte behöver betala för sig längre?

Vad för världar spelar ni på? ska testa och vill iaf utgå ifrån rätt server! 30/11 Mitt första mmo spel är detta och jag fastnade för det...tror knapapst wow är roligare som jag vägrat testa ens. Är level 60 nu och insett att det är nu spelet börjar på alvar. Har hittat en kul snubbe spela med och är med i en klan. Min elf female med... 17/04 Jag spelar på Ishara och nickar Zajber.. :) 24/03 Precis. Det är just av denna anledning som jag starkt ogillar mycket utav den asiatiska spelkulturen, eller snarare hela mediakulturen där. Jag inser såklart att liknande problem finns i västvärlden, men diskussionen här handlar om könsroller och hur... 21/03 Håller med dig, riktigt roligt men story och sådant skippar jag förbi. I WoW brydde jag mig om det. Önskar det var fler start zoner än den enda som finns nu också. Trots allt har jag roligt :) Spelar fortfarande WoW också och ibland Guild Wars 2. 21/03 L2 var hjärndött ifrån lvl 1 till 75, dom riktiga fienderna var andra människor inte PvE:n. :) 21/03 inget höjdarspel, hjärndöd lvling, man bara kör på,questsen är likadana, kanske blir mer variation på dom sista lvlarna dock... spelet får ett stort plus för att det har stöd för xbox360 controllen, vilket gör att man kan sitta slöspela lite i brist poå... 21/03 Lineage 2 iaf hållt det dom lovade, det är samma utvecklare till Tera så dom fixar det! 21/03 UIt är riktigt bra. Du kan flytta ALLT och saker som din health bar and stor och tydlig. Jag har alltid kartan framme på högra skärmen så den är aldrig i vägen och eftersom den är genomskinlig så är den aldrig i vägen. Chatten är på vänstra skärmen för... 21/03 Herrejävlar, vilken artwork spelet hade! Aman http://tera-europe.com/uploads/pics/race_details_aman_04.png Baraka http://tera-europe.com/uploads/pics/race_details_baraka_03.png Popori http://tera-europe.com/uploads/pics/race_details_popori.png Human htt... 21/03
Skicka en rättelse