Rockstar har släppt ny artwork från superaktuella Grand Theft Auto V.

#Rockstar har släppt ny artwork från superaktuella #Grand Theft Auto V. Förutom de tre huvudpersonerna får vi se Michaels två kids, Tracey och Jimmy. Den senare greppar en 360-liknande kontroll med ena näven och ger sin syster fingret med den andra. Vi får också se Lamar, Franklins kompis, och en nervös Ron, granne till vansinnige Trevor.

Tidigare i veckan har vi visat tre stekheta trailers och under gårdagen släpptes mängder med ny info om årets kanske största spelhändelse.

Kan ingenting om kodning men kom igen. GTA IV var fruktansvärt tungdrivet på vissa uppsättningar. Kan än i dag inte maxa spelet med ett 670 och fx8350 ... 06/05 Dåliga på att koda jo men tjena... Du har noll koll men verkar ändå ha en rätt så stark åsikt, och det tycker jag är väldigt dåligt... 06/05 För mig får det helt enkelt bli PS3 eftersom jag äger ett men har även en pc men eftersom konsol versionerna släpps först får det ändå prioriteras till Playstation 3. Är helt enkelt taggad till max :) 04/05 Det får du gärna fråga. Men varför tror du jag jämför med en specifik utvecklare? Deras spel flyter inge vidare trots ganska ordinär grafik. 04/05 Det finns personer som får gåshud av CoD/Battlefield trailers. GTA är inte för alla. 04/05 Skandalöst dåliga på att koda och optimera? Jämfört med vilka om jag får fråga? 04/05 Är det nån som känner till om och var man kan köpa Rockstars artwork? Typ posters, litografier etc. De är skandalöst dåliga på att koda och optimera men design är de kungar på. 04/05 Gillade du inte ens det andra som bara var en förbättring av det första? 04/05 Ehhh, Här luktar som att någon har fått något för att låta sig hajpas På vilket sätt kan lite "tuffa" teckningar få ett spel att verka intressantare? Låt oss analysera spelet: trådmodeller och animationer som är lika "moderna" som Half-Life 2. Just det... 04/05 stog nånstans att man trycker ner på dpaden och vips så är du igång med MP :p kanske som Burnout Paradise?! 03/05
Skicka en rättelse