Trots att Dota 2 fortfarande betatestas dominerar det Steam-topplistan.

Något säger oss att #Dota 2 kommer attt bli populärt när det väl släpps för redan nu under betatestet dominerar det Steams topplista över de mest lirade spelen. I lördags stred närmare 330 000 personer mot varandra och.

Faktum är att #Team Fortress 2, som stadigt ligger på andraplatsen i topplistan, inte ens når upp till Dota 2:s dalar. Som mest var cirka 75 000 inloggade i Valves gratisaction medan Dota 2 som sämst hade 77 000 spelare. Visst är det samtidigt lite ironiskt att båda började som modifikationer, Valve vet hur man fångar upp talang.

Ingen aning om varför du riktar detta mot mig dock.... 28/05 Kan tilläggas att många "slumpmässiga" saker i Dota 2 i självaste verket är pseudo-RNG (http://www.dota2wiki.com/wiki/Pseudo-random_distribution), alltså inte riktig RNG. Det innebär helt enkelt att det slumpmässiga är mer konsistent och därför lättare... 26/05 Faceless void dodgar ej, det är backtrack helt annan sak än Dodge/evasion. exempelvis är att PA (phantom assasin) köper du evasion(butterfly) så stackar dom ej, pga hon har en inbyggt evasion och tar den som har högst värde. Void har inte evasion utan... 24/05 Jag jämförde den taktiska bredden av Hourglass med item Actives i Dota 2. Jämförelsevis är den väldigt låg. Överlag har item Actives i Lol ingen taktisk bredd. Det var min poäng. Nu låter du bara orealistisk och naiv. Du kan inte eliminera all tur. Slum... 22/05 Tur har alltid och kommer alltid höra hemma i en PvP-värld, på många olika sätt. Ja, chans på root är en del utav den hjältens arkitektur. Nej, man har inte tur att man dödar någon. 22/05 Du har ju inte en aning om vad du snackar om, ingen stor taktisk bredd på hourglass. Det är ofta det itemet som avgör en team fight i lol när någon har det. Tycker fortfarande att det är för mycket tur du tar upp, och det hör inte hemma i en pvp värld.... 22/05 Jag påstod inte att det var ett dåligt item. Jag påstod att det var ett low impact item, såsom alla andra Actives i LoL. Den har sina funktioner, men dom har inte särskilt stor taktisk bredd eftersom du är disablad under tiden den används. Jämför med... 22/05 22/05 Då kan du inte heller säga att det inte passar in... Jisses. 22/05 Nej, men har spelat spel som har dodge. 21/05
Skicka en rättelse