#Introversion Software ligger bakom de framgångsrika spelen #Uplink och #Darwinia. Ändå har de inget att komma med när de ställs mot företagets pågående projekt #Prison Architect. Genom att använda den betalningsmodell som blev världskänd i och med Markus Perssons #Minecraft, där man betalar för att vara med och alfatesta spelet, har fängelsesimulatorn blivit Introversions mest framgångsrika spel någonsin.

– Det är underbart för oss eftersom vi aldrig förut har släppt ett spel vi varit helt nöjda med. Vi har alltid behövt ytterligare sex månader för att skapa det spelet vi vill skapa. Med tanke på hur betalningsmodellen fungerar i Prison Architect kan vi garanterat ta oss den tid vi behöver för att leverera den version av spelet som vi vill att allmänheten ska få ta del av, sa medgrundaren Mark Morris under en paneldiskussion på Rezzed-mässan.

Hela den 50 minuter långa paneldebatten, som fokuserar på hur olika betalningsmodeller kan förbättra pc-marknaden, ser ni nedanför.

Tack för du nämnde defcon, hade totalt glömt bort det spelet och hade tidigare funderat på att skaffa det :D 25/06 Då bör nog deras förra spel defcon undvikas, det simulerar ju kärnvapenkrig och förintelse av allt liv på jorden. Om man tar några minuter extra och tänker efter så märker man att dom har lagt värde på att ge alla fångar en personlighet och karaktär,... 25/06 Då måste simcity vara sjukt med då man ska simulera en stad där man kan sätta dom i världens ekonomikris ifall man så känner för det, eller the sims där man kan sabba simarnas liv totalt ifall man känner för det med. Förstår inte riktigt din syn på vad... 24/06 Mycket om man gör det för nöjes skull. Kan väl sägas att det är sjukt att simulera mord i andra spel, men då handlar det ändå om att simulera en strid. Här handlar det om att simulera att man bestraffar andra? Tycker det känns sjukt även om man såklat... 24/06 Tror de kör lite på den stilen. Jag är väldigt förtjust i Uplink och rekommenderar det till alla som kan tänka sig att spela en hackersimulator i lite storebrorsframtid med några inslag av retro. Men inlärningströskeln är hög, där finns ingen form av... 24/06 Tanken är ju att du ska simulera ett fängelse, vad är det som är så sjukt med det? Tycker förövrigt att ett nytt simtower bör komma, minns när jag var liten och såg på när brorsan spelade det. Minns att det var jävligt roligt 24/06 Nu brukar man ju, av förklarliga skäl, inte blanda män och kvinnor i samma fängelse. (även om du garanterat kan googla upp exempel på att det faktiskt händer). Ditt uppdrag i spelet är att ta hand om ett fängelse och dess fångar. Men eftersom spelet går... 24/06 Finns det kvinnliga fångar också eller är det bara män som kan begå brott och straffas med fängelse? 24/06 Bra spel med nya ider ska belönas ja är trött på den gammla spel marknaden. Så som den var för 5 år sen. 24/06 Logiskt och bra val av utvecklarna! 23/06
Skicka en rättelse