Under årets E3-mässa i Los Angeles fick vi oss en första titt på Dragon Age: Inquisition och Morrigans bejublade återkomst. Men det har varit sparsmakat med information kring spelet – tills nu. Game Informer och #Bioware har omfamnat varandra i en enda stor kram som lett till att spelsidan fått tillgång till en exklusiv förhandstitt. Denna kommer vi dock inte få ta del av innan det har blivit september, men lite mer information finns att tillgå.

Vi vet nu att det kommer förekomma olika raser att välja mellan, till skillnad från i #Dragon Age II, där man fick nöja sig med människorollen. Man spelar ledare för Inquisition, en organisation som ska få stopp på den ondska som plågar den öppna världen. Resterande stormakter i spelet hålls tillbaka av politiska debacel och krig, något som inte är önskvärt om ett hål öppnar sig i himmelen och demoner börjar invadera. Men nog om detta, om du gillar universumet bör du spana in filmen nedan, där vi får se en första glimt gameplay från spelet.

Ser rätt bra ut för att vara en Skyrim-mod. 08/08 Äsch, jag får nog lov att säga att det mesta de gjort håller hög standard, vare sig det rör sig om äldre lir som BG, MDK2, NWN och Kotor eller nyare som DA: O och ME. Många akronymer där. De enda BioWare-spelen jag personligen inte uppskattat sådär våld... 07/08 Spelade nyligen Never Winter Nights 1 igen (expansionerna). Bioware var lysande under en period under sena 90-talet och tidigt 2000-tal. Hoppas Dragon Age 3 blir bra. Till och med bättre än 1an. 07/08 Själv tycker jag man kan dra litterrära paralleller när det däller Dao/DA2, för att få en bättre förståelse för designen. DAO har ett klassiskt upplägg, och påminner rätt mycket om realismfantasy såsom GRR Martin och hans Song of Ice & Fire. DA2 å andra... 07/08 Jag tycker iaf att det ser ut som att han rör kameran fritt vid 0:43. 07/08 Bullshit indeed, man vet ju sedan tidigare att man inte kan lita ett dyft på dessa så kallade "dokumentärer/commentaries/developer yada yada" utan det är ju bara ytterligare en reklamfilm som visar hur jävla duktiga dom är. Varken första eller sista gån... 07/08 Missade jag i så fall! Jag är lite skärrad efter Dragon Age "2" så vågar inte hoppas på något bra för 3:an, men det kan ju leda till en positiv överraskning i slutändan 07/08 Eftersom 2:an var lika underhållande som en rotfyllning så är det verkligen svårt att få några större förhoppningar inför 3:an. 07/08 Jag köper allt som drivs av Frostbite. 07/08 Trevligt, men det är deprimerande att se sånt, det är förmodligen den sista i sin era, dator rpg:s håller på att dö ut helt. Det är verkligen synd eftersom det är i princip allt jag spelar nuförtiden. 07/08
Skicka en rättelse