Multiplayertillägget GTA Online släpptes nyss.

#Rockstar infriar i dag löftet om att patcha in multiplayer i #GTA V. Nätspelstillägget GTA Online är nu släppt och plockas enkelt hem genom att starta spelet på en uppkopplad konsol.

GTA Online låter upp till 16 spelare hitta på hyss i Los Santos. Ni kan bland annat utföra rån, köra biltävlingar, försöka utrota varandra i dödsmatcher, starta lag (och även importera lag från #Max Payne 3 via Rockstar Social Club), med mera. Karaktärsskapandet har rollspelsinslag där du väljer utseende och påverkar skickligheten i t.ex. skytte genom att tilldela karaktären specifika egenskaper.

Dessvärre har vi bara kunnat testa i ett par minuter än så länge; konsolen hängde sig mitt under skapandeprocessen, och inloggningen var av det sega slaget. Kanske tar det någon dag innan det lugnar sig på servrarna. FZ lämnar minst en utförlig rapport om GTA Online inom kort.

Trailer från GTA Online.

16 spelare..? Allvarligt..? Jisses vad värdelöst. 04/10 Det var nog mest för att det första The Witcher var i princip ospelbart vid release. Om CDProject hade gjort ett spelbart spel från början är troligt att dom påbörjat tvåan istället för att ägna ett år till att göra en ny spelbar version. 02/10 Imponerande. Så långt kommer inte ens jag. Det dör direkt efter jag skapat en karaktär. Efter att ha blivit av med 3 karaktärer så gav jag upp. Får prova nästa vecka eller så. Då kanske det funkar. 01/10 Hm.. testade lite snabbt och förutom laggande fixturer så gick det bra att komma in. Segt intro. (Kör på 360) 01/10 Han var nog inte seriös när han skrev: "1 miljon". Utan mer en pik mot konsol spelare. 01/10 kommer till första racet å sen står spelet bara på waiting for players, efter 40 min gav jag upp =_= 01/10 Det handlar varken om optimering eller patch om du ska kunna trycka in 1 miljon spelare på en och samma server. Det handlar om infrastrukturen och kapacitet på servrarna.Nu vet jag inte hur du tänker eller om du tänker överhuvudtaget. Men det finns inge... 01/10 Gta offline är offline menar ni 01/10 försökt några gånger nu.. förgäves.(ps3) och dessa laddningstider är HEMSKA! kom snarast PC versionen! 01/10 http://gtaforums.com/topic/608371-gta-5-online-update-bugged-my-gta-5-singleplayer/ Vi är några med problem. Alla uppdrag är låsta. Skandal på ett spel som främst säljer på single-player. Kan sägas att vissa löser problemet med en gammal icke autosparni... 01/10
Skicka en rättelse