Den svenska utvecklaren #SimBin har gjort sig kända för realistiska bilsportssimulatorer och under hösten kommer uppföljaren på förra årets succé #Race - The official WTCC Game. Datumet för #Race 07 är ännu inte cementerat men nu kan alla fartdårar mäta sina körkunskper mot andra över internet - ett multiplayerdemo har släppts.

- Det här demot är det första demot med online-stöd som vi har släppt och det innehåller mer samt har fler funktioner än något tidigare demo från SimBin, skriver Henrik Roos, CEO, i pressmeddelandet.

Smakprovet innhåller två banor, svenska Anderstorp och Brands Hatch i England, och två bilmodeller att fara fram i.

[fi=4130]

Jag upplevde det som sämre grafiskt sett än GTR2. Borde ju vara tvärtom eftersom det är nyare. 13/09 Jag blev lite överraskad när Steam drog igång efter att installationen skulle vara klar. Det kanske borde stå någonstanns att demot kräver ett steam konto? Lite sumpigt att det inte finns svenska som språk :( 09/09 har samma problem :( 09/09 Jag kan inte hitta var men ställer in dead zone i spelet. E det bara jag eller dom har missat det helt. Går ju inte att köra rakt fram med min ratt 08/09 Någon som lyckats få det att funka med en Microsoft Sidewinder Precision Racing Wheel? Spelet känner av den men den går inte att använda, ratten funkar bra till GTR2 och andra spel. Ser ut som man får köpa en ny ratt. 08/09 Jag är med Ctrl, men ligger inte lägre än 31'a för närvarande. 08/09 Ingen här som är med i turneringen som TV4+ håller i ? Jag är för käzz för att delta, men tänkte ifall någon annan här gjorde det. 08/09 Nä, nu är det minsann dags att köpa en ny dator... kan ju inte köra nånting längre :( Men men... detta verkar ganska trevligt iaf:up: 08/09 Jag har nästan bara kört F3000 nu då jag inte tycker Touring är lika kul att köra som att titta på, men F3000 var riktigt skoj måste jag säga. Texturer verkar lite suddiga på sina ställen, jag hade varit glad över hög upplösta skins, finns ju till GTR2... 07/09 Testade Race 07 senast på Dreamhack, trevligt spel, stör mig dock på noskameran som är lite för högt satt (kanske går att fixa) för min smak (vill gärna ha kameran så långt nere så man kan se varje gruskorn, härlig fartkänsla då). :P Antar dock att Race... 07/09
Skicka en rättelse