Den klassiska peka och klicka-serien #Broken Sword har en framgångsrik Kickstarter-kampanj att tacka för sin stundande pånyttfödelse. #Broken Sword: The Serpent's Curse heter det nya äventyret som återvänder till rötterna med vackert handmålade miljöer. Och nu vet vi när första delen släpps.

Den 4 december släpps episoden till pc och Mac via Steam, GOG och Revolutions egna hemsida. Versioner till Playstation Vita, Ios och Android anländer senare under månaden. Andra och sista delen släpps i januari. Köper man båda episoderna samtidigt kostar hela kalaset cirka 160 kronor.

Hmm.. måste hinna spela igenom Broken Sword: The Sleeping Dragon samt Broken Sword: The Angel of Death först. 06/11 Underbart, det här blir det köp av direkt :) 06/11 Broken Age skulle ju bli ett spel först men sedan delade de upp det i två för att släppa den första halvan först så att intäkterna från den kunde finansiera den andra. I fallet Broken Sword låter det mer som om det handlar om att den första delen är huv... 06/11 Är inte det här typ samma sak som hände med Tim Schafers Broken Age? Där blev ju folk rätt ilskna istället. Men så är det ju inte nå värst länge man behöver vänta. Kul att datum har kommit och den 4 december är ju snart, nästan. 05/11 Ser fram emot liret. Minns än hur jag blockerade familjens enda dator mellan jul och nyår efter att ha fått Broken Sword 1 i julklapp. Gillar att de kör den klassiska stilen. 3an la jag ner rätt snabbt då det inte alls var samma känsla i't. 05/11 Instämmer helhjärtat. Spelat alla, och älskar serien som helhet, men ettan och tvåan är definitivt (!) favoriterna. ;) 05/11 Låter ju trevligt :) 05/11 Visst är det där fettot från 2an som man super ner så han ramlar och förstör halva konstgallerian? :D Vilket som så längtar jag så sjukt mycket efter det här spelet. Spelen som var i 3D föll mig aldrig i smaken, men 1an och 2an tillhör mina favoritspel... 05/11 Som backer fick jag veta att varje episod i sig är stor som ett klassiskt broken sword. De har tydligen kunnat vara väldigt ambitiösa iom alla stretch goals och därmed nästan dubblat speltiden totalt. MYCKET broken sword för (de alldeles för många för... 05/11 Fan så fint, mer äventyr i väntan på TWD s2 och andra episoden av the wolf among us! 05/11
Skicka en rättelse