Det omåttliga populära moba-liret #League of Legends: Clash of Fates får titt som tätt tillskott i form av nya slagskämpar. Den senaste i raden att lufta på slagfältet heter Yasuo och är en närstridskrigare som också råkar vara den enda i sin generation som förfinat en mytomspunnen vindteknik.

Karaktären är snabb och mobil och föredrar att vara en del av stora slag tillsammans med lagkamrater. För en grundlig genomgång av alla hans olika förmågor, samt strategiska tips och andra nyttigheter, bör man spana in filmklippet som introducerar honom.

Då var det lättare att förstå vad du menar! Kan hålla med om att de nya champsen inte imponerar speciellt, ger aldrig nån WOW faktor... men som du sa, hur lätt är de när dem har 110+ champs i poolen! :/ Har provat och har den nya gubben. Första känslan... 13/12 Jag kanske använde fel ord för att beskriva hur jag känner. Mitt största problem med deras nyare champions är att de saknar identitet. Singed och Rammus är unika på ett sätt som Yasuo och ett dussintal andra champions inte kommer i närheten av. Förut... 13/12 LOL for people who doesn't have the skill to play dota2 13/12 Trevligt med lite LOL nyheterna! :) Mer av sånt här FZ! 12/12 platta och tråkiga i jämförelse med singed och rammus? asså skämtar du eller....? singer sätter igång sin gas och slänge folk över axeln, rammus spinner och tauntar... och thats it. denna gubben har enligt spotlighten dubbel så många saker han kan göra... 12/12 Lär spela ihop lite IP-poäng så man kan köpa den o testa :) 12/12 Ska bli kul att testa :) 12/12 Riot har verkligen tappat stinget när det gäller nya champions. De känns så platta och tråkiga jämfört med deras kreationer anno 2009-2010. Ta bara en champion som Singed eller Rammus och jämför med den här skiten. 12/12 Ni rapporterar om det här men inte om den stora patchen som i stort sett gjorde om hela spelet. 12/12 Kanske bör vara en egen spalt, med den stora mängd det lära vara från samtliga spel som samtliga läsare är intresserade av. Eller möjligheten att filtrera vad som dyker upp på första sidan, eller finns sådan funktionalitet redan? 12/12
Skicka en rättelse