Vi har avundats den japanska specialutgåvan av det kommande #Dark Souls II, där det bland annat ingick vapen och sköldar för de mest inbitna av samlare. Men vad får vi i väst? En trailer avslöjar innehållet i collector's edition.

En tygkarta kommer säkert väl till pass när man behöver hitta rätt i den livsfarliga världen, och när man tar paus från äventyret kanske man vill bläddra i boken med konst samtidigt som man lyssnar på musiken från spelet. En warrior knight-figur följer också med i paketet. 120 dollar (780 kronor) kostar samlarutgåvan hos amerikanska Gamestop.

Inget fel på kartor. :) Har ett helt gäng uppe på väggen från diverse spel som jag samlat på mig. För mig är det en rätt härlig känsla och påminnelser av något slag om (spel)världen. :D 01/03 PC, X360 och PS3, inget annat just nu antar att Xboner inte klarar utav den tunga grafik som kommer omhulda spelet Skall man ha en specialutgåva så är det den japanska som gäller, tygkarta?, hahaha 28/02 Ser fram emot detta, blir en vanlig utgåva dock när den kommer till pc (eller ps4). 27/02 Dessutom om tvåan är som ettan så förlorar en inte supermycket på att köra på japanska eller inte, då alla stats har ikoner som går att lyckas lista ut, och story inte är världens största fokus (även om det fanns rätt mycket lore i bakgrunden som gick... 27/02 Kände att jag Måste ha den japanska, skulle vara underbart ifall med kunde få statyn att hålla de vapnen istället :) Hursom så fick jag leta ganska länge efter en butik som (enligt den infon jag kunde hitta) var seriös och som inte redan sålt ut allt. 27/02 låter som en hit, blir lite avis på japanska CE faktist ^^ 27/02 Detta blir det dyraste spel köpet jag någonsin gjort. 1600kr för att få webhallen edition, ytterligare 500 kr för att få en PS3 version på release dagen (vill inte vänta på pc versionen) och ytterligare 1200 för den japanska CE:n. Men men Demon's souls... 27/02 vad jag fatta det som så står det release date på PC på deras japanska hemsida, dock läser jag ej kanji eller vad det heter så jag vet inte vad det står.. 27/02 Om jag lägger mig i frysen, kan någon knacka på och frosta av mig sen när det släpps till PC? Tack på förhand. 27/02 Collector's Edition here I come! :D 27/02
Skicka en rättelse