Airtight Games går i konkurs bara en månad efter släppet av Murdered: Soul Suspect.

Studion #Airtight Games har funnits i tio år men det var först när #Portal-skaparen Kim Swift anställdes för att göra #Quantum Conundrum som flera fick upp ögonen för företaget. Nu, blott en månad efter att deras #Murdered: Soul Suspect släpptes, har företaget gått i konkurs.

Enligt en artikel på Geekwire, som var de första att rapportera om stängningen, hade företaget problem redan i april då 14 anställda blev uppsagda. När Murdered inte lyckades imponera på varken kritiker eller spelare blev nog försäljningen under det förväntade och ekonomin brast.

Tack till Haasz, Walter S.A. Iego för detta #nyhetstips!
Riktigt tråkiga nyheter. Jag fastnade för storyn i spelet, kunde verkligen inte sluta spela det. Hoppas dom anställda får nya jobb snarast. 03/07 Spelet gillade jag som tusan, visst ingen AAA titel men den fick mig åtminstone att springa runt i några timmar och ha trevligt hade gärna sett fler spel i samma anda, tråkigt att de gick i konkurs :/ 02/07 Synd, jag längtade verkligen efter detta spel och tänkte köpa det snart :( 02/07 Fast mohaa kom före cod 1 om vi ska vara petiga, och vad har cod med detta spel att göra? Två helt skilda spel med helt olika gameplay 02/07 mjoo förstår :) finns ju mod som heter Battlegrounds med musköter och allt, riktigt roligt spel med polare om man är ett gäng då man skjuter en gång och sen anfaller oftast :) de värsta jag vet är när man hamnar i närstrid och missar sitt skott och råka... 02/07 Synd tycker jag, gillade spelet själv ganska så starkt, bra story, trevligt överlag äventyrslust, kass combat bit de lika väl kunde ha strykit för min del, men överla ett spel jag gillade. Enda dåliga med spelet vart att det var lite kort, runt 8 timmar... 02/07 No offense men vad har ditt inlägg med den här artikeln att göra? 02/07 CoD 1 var bra, MoHAA var bättre. Sen kom modern krigsföring och då blev det blääää. Ned med moderniteter. Pil och båge samt mungiga och medeltida flöjter ska det vara. Kan ingen göra ett fps där man slåss på inbördeskrigets fält. Ladda kula för kula i... 02/07 Samma här. Bra mycket roligare än de senaste 3-4 (tappat räkningen) call of dutys. 02/07 Riktigt synd. Jag tyckte verkligen om Murdered: Soul Suspect.. 02/07
Skicka en rättelse