Brian Fargo twittrade ut releasedatumet för uppföljaren som dröjde över 20 år.

Efter en smärre försening från augusti till september är nu releasedatumet för #Wasteland 2 spikat - äventyren i ödemarken startar den 19 september. Det var självaste Brian Fargo som avslöjade datumet på Twitter och som han själv påpekar så är det en uppföljare som dröjt över 20 år.

Spelet drog närmare tre miljoner dollar på Kickstarter för dryg två år sedan och och är ett av de spel som lyckats allra bäst med crowdsourcing. Om resultetet når upp till de högt ställda förväntingarna får vi se om en månad.

Skicka en rättelse
Tråkigt att höra. Sedan så rekommenderar jag dig att vänta till expansionen elr typ ultimatutgåvan i fall det kommer något sådant, med eventuella dlc och patchar. 21/08 Skulle nog säga att spela om betyder just det, klarat spelet för att sen spela det igen. Annars börjar man om eller startar om. :) Shitt som vilket dock. Wastland2 är mindre än en månad borta!!! 21/08 Jepps, vi stackars spelare fick spela om det innehåll som fanns jämt och ständigt då våra saves försvann. Så då spelar man ju om spelet igen, även om det inte är hela spelet än. Att spela om behöver inte nödvändigtvis betyda att du klarat av HELA spelet... 21/08 Spela om? Hela spelet har ju inte funnits tillgängligt för spelarna ännu. Early acces och beta var ju bara lite drygt 50% av spelet? :) 21/08 Min födelsedag. Blir bra det. 20/08 Jag tyckte spelet var helt okej, dock finns det grejer som jag små-retar mig på som t.ex ganska medioker karaktärsskapare och feldimensionerade vapen och grejer. Visserligen mest kosmetiskt men va fan, man måste ju få ha några synpunkter :) Kommer spela... 20/08 Nice! Då borde jag få nyckel till Wasteland 2 i september då. (ingick i min backer tier till Torment) Edit: Scratch that, hade visst fått nyckel till Wasteland 2 redan :) 20/08 Det är irriterande med irriterande videoklipp ;) Spelet däremot verkar väldigt bra. 20/08 Dessutom har han, vad det ser ut som, en typ dammtuss eller liknande i håret på sin högra sida av huvudet. Irriterade mig! 20/08 Man företar sig inte en intervju i en dåligt upplyst lokal. "What a waste ..." 20/08