Nästa vecka har alla Halo-fans anledning att jubla. Då släpps samlingen #Halo: The Master Chief Collection till Xbox One, med spelen Halo: Combat Evolved, Halo 2,Halo 3, Halo 4. Förutom att kunna växla mellan den ursprungliga grafiken och en ny högupplöst skrud hittar vi de mest kittlande möjligheterna i multiplayer.

Över 100 kartor från alla fyra spelen väntar på oss i 1080p-upplösning och 60 bilder per sekund. Mer information om multiplayer hittar du i ett timslångt filmklipp. Lanseringstrailern för hela spelet hittar du nedanför.

Hehe, fd-låda var faktiskt lite kul. Vi är väl olika kanske, jag spelar gärna om bra spel oavsett ålder och bäst före-datum. Nostalgi är nog förklaringen. Nostalgi klassades för övrigt som en sinnessjukdom förr, kanske säger en del om alla oss puckon... 07/11 Nu försöker jag ju inte få nån att övertala mig att köpa spelet, utan försöker bara få mig en bild av vad andra anser vara så bra med spelet. För mig är halo lika intressant som att se på när färg torkar pretty much. För det mesta ser man bara att männi... 07/11 Imo måste man ha en förklaring varför det är bra då ska man inte köpa det ;) 07/11 Det stämmer bra, det var ett fantastiskt spel. Känns nog lite daterat idag. Själv spelar jag Destiny istället, riktigt jävla bra. 07/11 Av alla svar jag fått hittills så verkar halo vara hypeat av hur bra det var förr och hur fräsht och nytt allt VAR. Dvs gillade man inte halo förr så finns det ingen orsak att gilla det nu. Samt verkar även hypen ligga på att det är x1 (eller om man ska... 07/11 Det som gamers tycker om med Halo är antagligen väldigt bra kontroll av masterchief, grafiken var inte fy-skam på sin tid, fantastiskt soundtrack och en bra story som var lätt att komma in i. Sen gillade jag samarbetet med marinsoldaterna som var något... 07/11 Storyn i Halo gör det spelbart, combaten i sig är värdelös :P 06/11 SKA HAAAAAAAA 06/11 Nostalgi spelar ju självklart in lite här, men få spel som är så roliga som Halo2 med 8 pers på 2st TV apparater, 4v4 CTF/DM/KotH osv :) Ett riktigt grymt lan spel helt enkelt med massor av kaos och annat gott. 06/11 Halo 1 var ju bara wow :) Ska bli skoj, kommer dock inte köra mycket mp utan det blir primärt o köra igenom sp ett spel i taget. Fasen vet hur jag ska få tid till det men det löser sig nog ;) 06/11
Skicka en rättelse