#Sierra Entertainment meddelar idag att de snart låtar allas vår egen Larry gå lös igen! I spelet #Leisure Suit Larry: Box Office Bust, som kommer till pc, PS3 och Xbox 360, kommer Larry sommarjobba hos sin farbror som startat ett eget filmbolag. Men det finns en mullvad där från ett konkurrerande filmbolag och denna kommer göra allt för Larrys familj ska få det surt. Sierra meddelar även att en rad kändisar, som bland annat Jay Mohr, Carmen Electra och Nikki Cox, kommer att bidra med sina röster för att höja nivån på den annars ganska sliskiga humorn vi är vana vid i Larry-spelen.
Till detta har Sierra även släppt ett gäng skärmdumpar för allmänn beskådan och dessa har nu hittat ner i vårt bildarkiv.

Klicka för mer information

LEISURE SUIT LARRY DRAR TILL HOLLYWOOD - NYTT KOMISKT ÄVENTYRSSPEL 2008

Leisure Suit Larry Box Office Bust Under Utveckling, Röstskådespeleri av Allen Covert, Jay Mohr, Dave Attell, Shannon Elizabeth, Carmen Electra och många fler

Los Angeles/STOCKHOLM (17 januari, 2008) - Sierra Entertainment, en division inom Vivendi Games, utannonserade idag att den älskvärde losern Leisure Suit Larry är på väg tillbaka. Denna gång i ett helt nytt sidkrampsframkallande, byxspräckande äventyrsspel som utvecklas till Xbox 360®, PLAYSTATION®3, PC samt som mobiltelefonsspel.

Leisure Suit Larry® Box Office Bust ger spelaren backstagepass till all den glamour, alla de partyn och de vackra kvinnor som Tinseltown har att erbjuda. Larry sommarjobbar som diversearbetare för sin farbror - Larry den äldre - som numera leder en filmstudio. Plötsligt uppdagas att det finns en mullvad i företaget, en agent för en konkurrerande filmstudio, som tänker avslöja Larry-familjens alla smutsiga skandaler, och driva företaget i konkurs. Det är naturligtvis upp till spelaren, i rollen som Larry den yngre, att förhindra att detta sker - och måhända bli en stjärna på kuppen.

Leisure Suit Larry Box Office Bust är en tungan-i-mungipan-take på det glittriga Hollywood. Designat som ett sandlådespel med öppen värld-gameplay som inkluderar utforskning, plattformsaction, racing och gåtlösning: det nya Larry är på väg i helt ny kostym. Utöver allt detta kommer spelet att erbjuda ett helt nytt Director's Game, vilket erbjuder spelaren möjligheten att skapa sina helt egna "Larry Feature"-filmer.

I sann Larry-anda kommer Leisure Suit Larry Box Office Bust att använda sig av självutlämnande humor och - åtminstone av Larry - ointresserade knockout-brudar. Manus är författat av Allen Covert (Happy Madison Productions) och spelet uppvisar röstskådespeleri från en mångfald stjärnor, med exempel som Jay Mohr (Last Comic Standing), Dave Attell (Insomniac), Shannon Elizabeth (American Pie), Carmen Electra (Starsky and Hutch), Artie Lange (Mad TV), Patrick Warburton (Family Guy), Jeffrey Tambor (Arrested Development), Nikki Cox (Las Vegas), Peter Graves (Mission Impossible), Jane Lynch (The 40 Year Old Virgin) och Josh Keaton (The Spectacular Spider-Man) i huvudrollen som Larry Loveage.