Det mest älskade/hatade kortet blir snart sämre.

#Blizzard har gjort mycket rätt med onlinekortspelet #Hearthstone: Heroes of Warcraft, och det fick FZ att plocka fram det allra högsta betyget. Men felfritt är spelet inte; det har bland annat fått skäll för att kortet Undertaker är alldeles för kraftfullt. Men inte länge till.

Blizzard berättar nu att Undertaker-kortet kommer balanseras om, vilket gör det mindre kraftfullt. I nuläget kan det dra in långt mer Attack- och Healt-stats än andra kort, vilket gjort matcherna frustrerande för motståndarna. Men i en kommande uppdatering stryps den alltså en aning.

Undertaker now reads: Whenever you summon a minion with Deathrattle, gain +1 Attack.

[ul]
[li]Undertaker was frustrating to play against. It often gained both Attack and Health stats significantly above those of other inexpensive minions very early in the game. With this change, we expect Undertaker will still be better than other 1-Mana minions when played in a deck with a Deathrattle theme, but more likely to die in combat against other minions.

[/li]
[/ul]

När patchen släpps återstår att se, så passa på att förnedra ovetande motståndare så mycket som möjligt medan du kan.

En kostnad på 2 eller kanske till och med 3 hade nog kunnat fungera. Fortfarande stark i rätt situation, men inte så rysligt OP som han varit tidigare. Nu känns Undertaker dock mest som en lite billigare och mycket sämre version av Micro Machine (http:/... 30/01 Själv tycker jag att RNGt är en del av spelets charm, att så mycket beror på slumpen! :) Leder ju till att alla matcher ser väldigt olika ut och en hel del "YES!"-moments för att man hade tur med en Mad Bomber eller en Unstable Portal. På tal om det sen... 29/01 Tycker Hearthstone är ett helt OK 1vs1 kortspel, snabbt och lättspelat. Däremot var inte Goblin/Gnomes expansionen nåt som jag tyckte tillförde så mycket. Vad som förundrar mig är alla som säger att de hellre spelar Magic. Totalt obegripligt. Magic var... 29/01 Slår ett slag för Scrolls, som går att köpa på humble bundle för en så liten summa som 1$ om man nu vill det. Har själv precis börjat spela men fastnat riktigt ordentligt. De mixar Kortspel med lite turbaserad strategi samt TD. Riktigt härlig och underh... 29/01 Nej nu blir det onekligen tufft. 29/01 Han kommer aldrig klara av Yokozuna i en casket match nu... 29/01 Magic. bara väldigt väldigt speciella och få kort som har flip a coin eller throw a die på sig Tycker dock folk överdriver RNG-effekterna i Hearthstone. Ofta kan du manipulera chanserna till din favör. T.ex. Ragnaros, om du clearar boarden så garanterar... 29/01 Mina tankar från tidigare idag (skrivet någon annanstans innan): Har tänkt lite mer på den kommande nerfen (+1/+1 ersätts av bara +1/+0) av Undertaker nu och kommit fram till att jag tycker den är dålig. Jag är helt säker på att folk kommer sluta använd... 29/01 Tror det har med att Undertaker påverkar hur alla Deathrattle-kort balanseras. Om man inte gör något åt Undertaker så kommer man bli tvungen att behandla Deathrattle-förmågan som en finare attribut än alla de andra. Personligen hade jag inte balanserat... 29/01 Klasskort får gärna vara lite starkare än neutrals. Unstable Portal är dock inte overpowered överhuvudtaget. 29/01
Skicka en rättelse