Strunta i att miniguns är jätteoverkligt och njut av historielektionen.

Med sin enorma tyngd, krav på extern kraftkälla och förmodad rekylfest är det högst overkligt att bära omkring på en minigun men sedan en mobil variant introducerades i Rovdjuret 1987 var det ofrånkomligt att den skulle ära många actionspel med sin närvaro.

I den senaste historielektionen i spelvärldens välfyllda arsenal är det nu dags för dyka ner i användandet av miniguns i vår del av nöjesbranschen. Cirkeln blir komplett när det första nedslaget görs i Wolfenstein 3D och ett av de sista i New Order, med en rad gamla bekanta därimellan.

Trodde der var fallet, när jag först började spela skjutspel som yngre. Var därför ytterst sällan jag laddade om, utan om det var illa tvunget att ha fullt magasin så sköt jag resterande kulor in i närmsta vägg. :D Kändes bättre än att bara "kasta" bort... 24/03 Minigun med Amp i UT99. Det var verkligen episkt. 24/03 Hur är den realistisk för militärt infanteri bruk? Stora mängder ammo är tungt. Du kan inte ha lösa band eller kassetter eftersom den snabba matningen inte gör att du har lika stor feltolerans och om du skjutit ksp vet du hur lätt det trasslar sig. Så... 23/03 Kul med spelhistoria men vet inte om jag går med på att den är totalt orealistisk. Kanske just GE Minigun-M134. Men tanken på en portabel Gatling gun är inte det minsta orealistisk. Och de flesta vapnen i klippen vi såg är inte Miniguns. Sen om det fakt... 23/03 Jag vill byta jobb med FPSRussia i en vecka... https://www.youtube.com/embed/d84r8gMGxFQ 23/03 Roligt klipp, är min favoritbössa sen predator kom. 23/03 Du behöver inte längta. Arma 3, Red Orchestra 2, Insurgency, bara för att nämna några. I verkligheten slänger man dock inte magasin, utan man behåller dem. Så också i dessa spel, så det där magasinet med 10 skott kan komma till användning när du skjutit... 23/03 Man kan inte tala om miniguns utan att nämna Raubtier. Skitbra band för övrigt. :) http://blogg.svt.se/psl/files/raubtier_fnthp_1500x1500_72dpi-e1355406680398.jpg 23/03 Agreed! :) 23/03 Rule of cool. Gällande realism tycker jag nästan det är värre med omladdningsmekanismer där magasin som är halvfulla magiskt återgår till din totala mängd patroner. Jag längtar till den dag då ett magasin med 10 skott i som du slänger iväg också innebär... 23/03
Skicka en rättelse