Igår avtäcktes äntligen #Fallout 4 och plötsligt blev väntan på årets E3-mässa ännu mer olidlig. Så låt oss fylla tomrummet med att diskutera våra förhoppningar för det radioaktiva rollspelet. Vad vill vi egentligen uppleva för något?

Många knepiga val med konsekvenser? Körbara fordon? Kärt återseende med gamla karaktärer? Eller har du kanske särskilda krav på själva storyn, grafiken eller musiken? Hur skulle Fallout 4 kunna bli dina drömmars rollspel? Ta en funderare och dela med dig i kommentarerna nedan!

Har komponerat det absolut värsta som kan hända med Fallout 4: >Reverted back to Gamebryo from Oblivion >”War, war can be changed” outro voiceover >No gore >Become king of all factions >3 skills (Weapons, Social, Smarts) >Console favored UI >Enemies hav... 07/06 Det vore faktiskt på tiden 06/06 Fast det går ju tyvärr längre inte att lita på att spelet kommer se likadant ut när det väl släppts som det gör i trailern nu. 05/06 Jag är ingen ekolog, men att växterna är borta kan förklaras med kärnvapenvinter (inget solsken på hundra år). Då kan man visserligen undra hur djur och dylikt som inte bott i bunkrarna klarat sig... 05/06 Teasern är helt klart ingame så det är inte samma motor. Inte samma version i alla fall. 05/06 Tack för ditt bidrag men det finns redan massor med siter på Internet där du kan sitta och titta på bilder av dessa medan du tar på dig själv. 05/06 Mhm! Även en fågelvy. VATS passar inte i förstavy samt tredjevy. Sist så behövs mer realism. Som sega, farliga transportsträckor. Psykopater. Utomjordingar. Ingen nivå skalning på fienderna. Gigantisk värld som inte är fylld med saker bara för att. Mer... 05/06 Är nog den enda, men jag skulle vilja se co-op, visst man tappar en del i rpg andan..men jag vill kunna springa runt med en polare och röja :> 05/06 Unreal 4-motorn... 05/06 Vad sägs om en ny motor till spelet? De har använt samma motor sedan oblivion i princip... Är det samma motor som skyrim, fallout 3/new vegas.... så är det bara att sucka. 05/06
Skicka en rättelse