Facehunters har länge varit den klass och spelstil som mest retat gallfeber på #Hearsthone-spelarna. Men i och med expansionen #Hearthstone: Blackrock Mountain har vi en ny herre på den dryga täppan: Grim Patron Warrior.

Kortet Grim Patron, som introducerades i tillägget, klonar sig själv varje gång det tar skada och överlever – något som fungerar särskilt väl tillsammans med warriorns många möjligheter till småskalig självskada.

Hyped gör dock misstag under sin runda som Patron Warrior, vilket öppnar för att Reynad kan avsluta matchen med en dödlig kombination av Frothing Berserker och Warsong Commander. Vilket han också gör – genom att dela ut 72 i skada under en enda runda. Och då dessutom utan att ha en enda minion på brädet när rundan börjar.

Värt att nämna innan vi ropar "nerf!" är att detta är i slutskedet av matchen och att manövern kräver en kombination av många kort för att fungera. Även om Grim Patron Warrior är en av de starkaste kortlekarna i spelet så är detta alltså inte en situation man stöter på varje dag i rankat spel på laddern.